29.1.11

Προχωράει το Νοσοκομείο Κομοτηνής έπειτα από πρωτοβουλία του Γιώργου Πεταλωτή!!!

Μεγάλη επιτυχία για την τοπική κοινωνία, που βλέπει ένα από τους μεγάλους της στόχους να πραγματοποιείται. Η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του κυβερνητικού εκπροσώπου, βουλευτή Ροδόπης Γιώργου Πεταλωτή και των συνεργατών του.
Με απόφαση του ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία εκδόθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 και αριθμό πρωτοκόλλου Υ4β/Γ.Π.143808/10/Φ14-111,Φ22, ανέθεσε στη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ την εκπόνηση μελέτης δημοπράτησης του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, αξίας 221.400€ και την εκπόνηση μελέτης δημοπράτησης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αξίας 18.450€.
Η συνολική δαπάνη, η οποία φτάνει τις 239.850€, θα αντιμετωπιστεί από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.