19.1.11

Η Κατερίνα Ιωαννίδου νέα δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής! Κέρδισε την ένσταση εναντίον του Κώστα Λιούρτα

Η απόφαση από το Πρωτοδικείο Ροδόπης θα εκδοθεί το πρωί της Πέμπτης, όμως η Piazza την γνωρίζει! Η Κατερίνα Ιωαννίδου θα είναι η νέα δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής, καθώς κέρδισε την ένσταση που είχε κάνει εναντίον δύο συνυποψήφιων της, του Κώστα Λιούρτα και Αφροδίτης Καρελιάδου, οι οποίοι κι αυτοί με την σειρά τους είχαν κάνει αντενστάσεις!
Μετά από αυτήν την εξέλιξη, πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος θα είναι ο Κώστας Λιούρτας, ενώ η Αφροδίτη Καρελιάδου παραμένει δημοτικός σύμβουλος, καθώς η ένσταση προς το άτομο της είχε τυπικό χαρακτήρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδίκαση των ενστάσεων πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2010 και η απόφαση βγαίνει αύριο Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011. Η διαφορά ψήφων που είχαν οι δύο υποψήφιοι ήταν μία ψήφος υπέρ του Κώστα Λιούρτα, ενώ τώρα διαμορφώνεται υπέρ της Κατερίνας Ιωαννίδου με δύο ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.