8.1.11

Πεταλωτής και Δαμιανίδης στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κομοτηνής, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Παύλο Δαμιανίδη, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Διοικητή Ηρακλή Χατζηνέστωρος για ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση λειτουργίας και αναβάθμισης του.

Στη συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη των εργασιών αναβάθμισης του Νοσοκομείου, στις λύσεις που υπάρχουν σε θέματα ψυχικής υγείας στην περιοχή καθώς και στην ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Κομοτηνή. Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πεταλωτής ανέφερε σχετικά: «Με πολύ μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι μέσα από την εξέλιξη των καθημερινών εργασιών το Νοσοκομείο Κομοτηνής αποτελεί ένα πρότυπο περιφερειακού Νοσοκομείου σε όλα τα επίπεδα. Σε ότι αφορά στο ζήτημα της εξοικονόμησης χρημάτων, η Διοίκηση του Νοσοκομείου κατόρθωσε μεγάλες περικοπές, όχι απλώς χωρίς να θίγεται η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες αλλά βελτιώνοντας την».
Σε ότι αφορά στην ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, ο βουλευτής Ροδόπης ανέφερε πως οι διαδικασίες θα πρέπει να είναι σύντομες, προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τη χρηματοδότηση που αφορά στην υλοποίηση αυτού του πολύ μεγάλου έργου για την περιοχή μας, τονίζοντας, «ήδη ολοκληρώθηκε η γεωτεχνική μελέτη και βρισκόμαστε στη φάση ολοκλήρωσης της κατασκευαστικής».
Στη συνέχεια ο Γιώργος Πεταλωτής συναντήθηκε και με εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου, ανταλλάσσοντας απόψεις για το πώς μπορεί να αναβαθμιστεί η παροχή υπηρεσιών υγείας στο νοσοκομείο, σε κλίμα συνεργασίας, τονίζοντας παράλληλα «είναι σημαντικό ότι στο νοσοκομείο Κομοτηνής υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι κάνουν πολύ καλή δουλειά».
Τέλος, ξεναγήθηκε στο υπό κατασκευή νέο τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, που θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/1/11 16:44

    Απο την μια κλεινουν πτερυγες νοσοκομειων (Γρεβενων, Μαματσειο, Μποδοσακειο ) και απο την αλλη αυτοι μιλανε για χτισιμο καινουργιου νοσοκομειου ?
    Για γελια ειναι τα παληκαρια. Σαν τον κουρασμενο που διαφημιζαν χτισιμο και επισκευες σε 1250 σχολεια σ`ολη την χωρα και οταν ανοιξαν τα σχολεια αρχησαν οι καταληψεις γιατι πεφτανε σοβαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/11 18:24

    Αυτο θα πει ενδιαφερον.Στην Προυσα πως περασες.Ολοι κοιτουσαν το κορμι του καταδρομεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/1/11 21:35

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΜΕΙΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΑΠΟ 300 ΣΕ 200
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
    Ο Δ. ΡΕΠΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/1/11 00:30

    ο ρεππας προτεινει η ο ελληνικος λαος προσταζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/1/11 00:30

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ.

    http://www.youtube.com/watch?v=-Eodjw-gg_g&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/1/11 20:46

    Ο Πεταλωτής τουλάχιστον και στην περιφέρειά του είναι συνέχεια κι όχι επισκέπτης σαν τον δικό σας και για νοσοκομείο καινουργιο μίλησε όταν ήταν σίγουρος οτι θα γίνει. Όχι σαν τις φούσκες του Εύρη με πανακριβους προαστιακούς, αεροδρόμια και φούμαρα. Και φίλοι της Piazza γιατί δεν δημοσιεύετε την ανακοίνωση της Νομαρχιακής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κυρα Λεμονιά10/1/11 11:53

    Υπάρχει άραγε Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ?
    Αν ναι, οι ίδιοι το ξέρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/1/11 22:20

    Πως δεν υπαρχει,αφου πληρωνουν τα ενοικια.Και μαλιστα πολυ υψηλο τιμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/1/11 10:57

    Osa kthria ki an allaksoyn, osa ki an yposxethoun an den diwksoun tous ergatopateres kai ta lamogia apo to nosokomeio ths Komothnhs tha eimaste gia panta katadikasmenoi na parakalame ton Imamh na mas kanei kala!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.