2.1.11

Τα ψώνια του Ευριπίδη στα βόρεια προάστια … συνοδεία αστυνομικού!!!

Τι κι αν ο ελληνικός λαός πεινάει, βιώνοντας ουσιαστικά μόνο αυτός την κρίση, οι πολιτικοί μας συνεχίζουν αμέριμνα τα χόμπι τους!!! Στην προκειμένη περίπτωση ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης συνεχίζει απτόητος το shopping therapy στα βόρεια προάστια των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά!

Αγέρωχος και απτόητος, ο πρώην υπουργός είναι η προσωποποίηση ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν φοβούνται και κυκλοφορούν στον δρόμο, αντίθετα με τα όσο ακούγονται (Η παρουσία του αστυνομικού βέβαια είναι λεπτομέρεια). Ο φωτογραφικός φακός του Panorama Press τον αποθανάτισε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά στην Πλατεία της Κηφισιάς, όπου ψώνισε σε πολλά καταστήματα και απόλαυσε τον καφέ του με τα παιδιά και τη σύζυγό του. Αθάνατε Ευριπίδη … σε πάμε!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/1/11 21:38

    "Εσείς" μπορεί να τον πάτε, ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!! ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΡΓΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον "πάμε" γιατί μας έχει γραμμένους όλους. Γιατί συνεχίζει να είναι κάτοικος βορείων προαστείων ... και στην Ξυλαγανή πίνουν νερό στο όνομα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρά Λεμονιά3/1/11 13:19

    Να τον στήσουν και ανδριάντα, απέναντι απο το μνημείο τών δημοκρατών πεσόντων για την ελευθερία απο τούς φασίστες, (αυτό στην είσοδο της Ξυλαγανής), που έγινε με την βοήθεια του συνεργάτη των κατακτητών (τότε) του πατέρα του.
    Μεγάλη η προσφορά του βλέπετε, οπότε δικαίως απολαμβάνει τά κεκτημένα κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός με της κυβερνήσεις Καραμανλή!
    Πάντως τόν όποιο χαρακτηρισμό και άν προσπαθήσει κάποιος να του προσάψει, σίγουρα θα αδικούσε ακόμη και τον ίδιο τον χαρακτηρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/1/11 17:05

    ligoi pinoun nero sto onoma tou stin xilagani metrimenoi sta daxtyla

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.