10.1.11

Οι μεγάλοι χαμένοι του ανασχηματισμού της ΝΔ #1

Γιώργος Σούρλας και Δημήτρης Σταμάτης
Οι δύο σύμβουλοι του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι από σήμερα στα κομματικά όργανα. Ο πρώτος ήταν σύμβουλος για θέματα διαφάνειας και ο δεύτερος σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Οργάνωσης. Κι αν η περίπτωση του Γιώργου Σούρλα δεν εκπλήσσει κανέναν, αυτή του Δημήτρη Σταμάτη, αποτελεί, γι’ αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Ρηγίλλης, έκπληξη μεγατόνων.
Ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά από τα πρώτα του βήματα στην Πολιτική Άνοιξη, ενώ τον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές, έχοντας στην ευθύνη του την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη! Η «αποστράτευση» του προκαλεί ερωτηματικά, αλλά οι κακές γλώσσες στην Αθήνα είναι ότι ο Σαλονικιός πληρώνει τις κακές του παρέες που έκανε το τελευταίο διάστημα στο κόμμα. Θα επανέρθουμε στο θέμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.