14.12.10

Οι παρέες και το παρασκήνιο που οδήγησαν σε αποπομπή τον πρόεδρο του ΟΔΙΕ

Τις παρέες που κινούν τα νήματα και ασκούν διοίκηση σε δημόσιους οργανισμούς με βάση περισσότερο τα συμφέροντά τους και λιγότερο των οργανισμών και του Δημοσίου καταγγέλλει σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο προσφάτως αποπεμφθείς πρόεδρος της δημόσιας επιχείρησης ΟΔΙΕ, Δημήτρης Σεφτελής.

Ο Δημήτρης Σεφτελής εξηγεί γιατί τον έδιωξε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, από τον ελλειμματικό οργανισμό, παρότι έλαβε τα εύσημα από το συναρμόδιο υπουργείο Οικονομικών για την προσπάθεια εξυγίανσης που κατέβαλε. Περιγράφει με λεπτομέρειες τις παρεμβάσεις της αυλής του υπουργού Πολιτισμού αλλά και άλλων, δίνει στη δημοσιότητα την επιστολή καταγγελία των κτηνιάτρων του ΟΔΙΕ για υπερβολικές δαπάνες και ξεσκεπάζει, άθελά του, δημοσίως τον ρόλο που παίζει το πρώην αφεντικό του Παύλου Γερουλάνου, ο Ανδρέας Γαβριηλίδης της εταιρείας Egon Zehnder, ο οποίος λειτουργεί ως «κρυφο-σύμβουλος» για τις προσλήψεις στελεχών στο Δημόσιο.
Μια συνέντευξη που πρέπει να μας προβληματίσει όλους μας! Διαβάστε όλη την συνέντευξη εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/12/10 11:08

    Αντε να τελειώνουμε με τα λαμόγια τύπου Γερουλάνου που ουρανοκατέβατα έχουν έρθει στο ΠΑΣΟΚ...

    Ας πάνε στις βασιλικές αυλές τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.