2.12.10

Όπου φυσάει ο άνεμος … ή αλλιώς Μίκης Θεοδωράκης!


Δεν είμαστε αντάξιοι στο να κρίνουμε μια τεράστια φυσιογνωμία σαν αυτή του Μίκη Θεοδωράκη. Η προσφορά του στον τόπο είναι αναμφισβήτητη και αναγνωρίσιμη απ’ όλους τους Έλληνες. Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην σχολιάσουμε την ίδρυση του κινήματος ανεξάρτητων πολιτών με το όνομα «Σπίθα», που δημιούργησε ο ίδιος!!!
Σίγουρα οι επαναστάσεις θα ξεκινούσαν και ξεκίνησαν στο παρελθόν από τους αστούς. Αστός είναι και ο Μίκης Θεοδωράκης, αλλά η … σπίθα που θέλει να βάλει στο ήδη φλέγον πολιτικό μας σύστημα, δεν θ’ ανάψει καμιά φωτιά διαφορετική από τις άλλες!
Να του θυμίσουμε ότι πριν την «Σπίθα», ο ίδιος ήταν μέλος του ΚΚΕ (στα δύσκολα χρόνια), προσπάθησε στην μεταπολίτευση να διεκδικήσει την ηγεσία της Ενωμένης Αριστεράς, είπε το αλήστου μνήμης «Καραμανλής ή τανκς», έγινε υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ εντάχθηκε και μία περίοδο στην προσπάθεια που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου! Μετά απ’ αυτά ήρθε η … «Σπίθα». Έρμα νιάτα και σκατά γεράματα.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/10 02:45

    ενας ανθρωπος που εχει γραψει τετοια μουσικη ,εχει κανει ολα αυτα που λες,και εχει την ηλικια που εχει,σιγουρα ξερει ποιο ειναι το καλυτερο για σενα..... και κοψε την πολυ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ! βλαπτει τον εγκεφαλο@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/10 02:32

    Piazza del pasok , ποπολα της κακιας ωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω τα χέρια από τον Μίκη είναι Εθνικό σύμβουλο και σίγουρο piazza del pasok ξέρει πολύ καλά να μιλάει για τα τεκτενόμενα στην Ελλάδα από τους προσκυνημένους πασόκους και νεοδημοκράτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.