28.12.10

Σταμάτησε να λειτουργεί ο φάρος στην Αλεξανδρούπολη


Από τον Ιούνιο του 1880 ο Φάρος της Αλεξανδρούπολης δείχνει τον ασφαλή δρόμο ναυσιπλοΐας και έστω και αν σήμερα με τη εξέλιξη της τεχνολογίας θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει συμβολική την η όποια βλάβη του αποτελεί είδηση για το σήμα κατατεθέν της πόλης. Από τα Χριστούγεννα ο μηχανισμός περιστροφής του Φάρου σταμάτησε να λειτουργεί και την Κυριακή διακόπηκε και ο φωτισμός του. Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στην κανονική του λειτουργία, καθώς τις επόμενες ημέρες επίκειται η παραλαβή του εξαρτήματος, που θα επιτρέψει και πάλι την περιστροφή του μηχανισμού φωτισμού.
[via Thrakinet]

1 σχόλιο:

  1. κυρα Λεμονιά30/12/10 01:15

    Άντε και καλά, θα έρθει το εξάρτημα, θα τοποθετηθεί και ο φάρος θα συνεχίσει και πάλι να λειτουργεί.
    Αυτό το τοπικό ΠΑΣΟΚ ήθελα νάξερα, με ποιόν τρόπο θα μπορούσαμε να το κάνουμε και πάλι να λειτουργήσει?
    Δηλαδή βρε Γιώργο, η εμπλοκή σου ως γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ, περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των προσωπικών σου συμφερόντων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.