19.12.10

Αντιδήμαρχος Κομοτηνής και ο Γιώργος Μανανάς!!!

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη θα είναι, όπως ήταν φυσιολογικό άλλωστε, ένας από τους βασικούς συνεργάτες του νέου δήμαρχου Γιώργου Πετρίδη στο Δήμο Κομοτηνής. Ο Γιώργος Μανανάς θα είναι ένας από τους νέους αντιδημάρχους στη προσπάθεια που θα γίνει ώστε ο νέος Δήμος Κομοτηνής να βγει απ’ το αδιέξοδο το οποίο έχει οδηγηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα αναλάβει υπεύθυνος για τα ΚΕΠ.
Για όσους προτρέξουν να πούνε ότι ο Γιώργος Μανανάς θα έχει πρόβλημα με την εκλογιμότητα του, εμείς έχουμε να πούμε τα εξής: Ο Γιώργος Μανανάς, είναι υπάλληλος της ΔΕΥΑ Κομοτηνής και έτσι είχε το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα ως υπάλληλος επιχείρησης που ανήκει στον δήμο, αλλά ουσιαστικά από το νέο έτος έχει ασυμβίβαστο και πρέπει να εκπέσει του αξιώματος του. Αυτό ξεπεράστηκε, καθώς πριν λίγες ημέρες με απόφαση που πήρε το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, αποφάσισε την μετάταξη του στην ΔΕΥΑ Καβάλας και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εμείς με την σειρά μας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/12/10 02:22

    Τι να σχολιάσεις και τι να αφήσεις.Τα ίδια παντελακι μου τα ίδια παντελή μου.Τελικά η κακιστοκρατία που επεκρατησε στα δυο μαγάλα κόμματα - μη κόμματα έφτασε σε βολεψοκρατία με καθε τρόπο και συνεχίζεται σε χαλεπους καιρούς. Υστερα φταιει ο λαός που ξεσπάει....με κάθε τρόπο.
    Κριμα!!!!
    Το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι πια ΠΑΣΟΚ .
    Να αφήσει το όνομα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/12/10 10:42

    Ωραία πλάκα...
    Μου άρεσε πολύ το εφεύρημα της ... μετάταξης.
    Αθάνατη ΑΡιστοφανική Έλλάδα.

    Για την ουσία του ποστ βέβαια δε σχολιάζω. Το ενδιαφέρον είναι αλλονών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/10 13:26

    Αγαπητοι φιλοι μαθαιτε οτι δεν υπαρχει ασυμβιβαστο(πιθανο??)κ ουτε αυτοδικαια εκπτωση απο οποιοδηποτε αξιωμα.... κ οτι ολες οι ΔΕΥΑειναι ειδικου σκοπου επιχειρησεις που διεπονται απο δικο τους ιδρυτικο νομο(1069/80)κ ουτε στον ΚΔΚ ουτε στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ προβλεπεται κατι αλλα επειδη υπαρχουν πολλα κενα που θα λυθουν εν ευθετω χρονο με τον καινουριο νομο καλως επραξε αν επραξε ετσι ο Κος Μανανας.......Δε μπορει καποιοι να ειναι προβατα σε σφαγη απο αβλεψειες του νομοθετη..Αμα διαβασετε καλυτερα τον "καλλικρατη"θα καταλαβετε ουτε ενκγλημα ειναι να ναι καποιος υπαλληλος της δευα ενω αφηνει πραγματα κ θαματα!Το παιχνιδι παιζεται στο γηπεδο κ οχι εξω απ αυτο..θα μας πειτε κ τον Κο Γιωργο σαν τον πιο ευνοημενο κ βολεμενο του συστηματος..θα γελασουμε κι ολας εδω.κ αμα ξερατε τι "περναει.."ολοι θα το βουλωνατε..Ειναι αξιος πραγματικα που προσφερει κ απο πανω-----------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.