12.12.10

Ιερό πράγμα η οικογένεια … και η κουμπαριά! (αφιερωμένο σ’ όσους καταγγέλλουν μόνο την αγία οικογένεια)

Πολύ ιδιαίτερες και στενές σχέσεις αποδεικνύεται ότι έχουν ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Θανάσης Σκορδάς με το συντοπίτη μας Ευριπίδη Στυλιανίδη. Δεν είναι μόνο η κουμπαριά που τους συνδέει ούτε και οι πολλοί διορισμοί, αποσπάσεις και μετατάξεις συγγενών τους και της κομματικής πελατείας που αφιλοκερδώς εξυπηρέτησαν.

Πρόσφατα και στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλόπουλου «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» στις 25/11, αποκαλύφθηκε ότι ο γενικός διευθυντής της ΝΔ είχε μεσολαβήσει και στην απόσπαση της συζύγου του υφυπουργού Παιδείας Ανδρέα Λυκουρέντζου στο Υπουργείο Οικονομικών, όταν υπουργός Παιδείας ήταν ο φίλος του Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Μια που ξαναθυμηθήκαμε όμως το φίλο και κουμπάρο του φίλου μας Ευριπίδη Στυλιανίδη, Θανάση Σκορδά, θέλουμε να τον ρωτήσουμε τα εξής:
1. Εκτός από το διορισμό της συζύγου του Αθανασίας Σκορδά στη Βουλή μέσα στην οικονομική κρίση, μετά από πολλές διαδοχικές σκανδαλώδεις τοποθετήσεις της σε γραφεία υπουργών και γραμματέων της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου και του Ευριπίδη Στυλιανίδη, έχει αναλάβει ή και μεσολαβήσει για διορισμούς και τακτοποιήσεις και άλλων συγγενών του;
2. Έχει τοποθετήσει, αποσπάσει ή μεταθέσει την αδελφή του σε δημόσια υπηρεσία;
3. Έχει τοποθετήσει, αποσπάσει ή μεταθέσει το σύζυγο της αδελφής του, σε προνομιούχο θέση σε δημόσια υπηρεσία;
4. Που απασχολείται και από πότε ο αδελφός του; Μήπως σε κάποια θυγατρική ανώνυμη εταιρία του δημοσίου, υπερφορτωμένη, ζημιογόνο και υπερχρεωμένη, που υπαγόταν στο υπουργείο του φίλου και κουμπάρου του, όταν ήταν υπουργός ο Ευριπίδης Στυλιανίδης;
Από τους λαλίστατους συνήθως, οπαδούς της διαφάνειας κ.κ. Στυλιανίδη και Σκορδά αναμένουμε εγκαίρως τις απαντήσεις τους, αλλιώς θα επανέλθουμε με αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.
Διαβάστε σχετικά:
Ότι είναι νόμιμο(;) είναι και ηθικό(;)! Ποιος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΝΔ

Exallosthrax

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.