20.12.10

Ντόρα άνετη και σωστή! Θα παραμείνει έτσι;

Όταν είσαι στην αντιπολίτευση, είσαι σίγουρα απαλλαγμένος από πολλά … πολιτικά βάρη! Έχεις διάθεση, κάνεις πολιτική! Θυμάμαι το ΠΑΣΟΚ! Εμάς σύντροφοι, όταν ως αντιπολίτευση πολεμήσαμε πάντα με πάθος τις διαρθρωτικές αλλαγές που τώρα υποχρεωτικά όμως εφαρμόζουμε. Μ’ αυτά τα απαλλαγμένα βάρη λοιπόν, η τωρινή αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να παράγει πολιτική, καθώς είναι δέσμια παλαιοκομματικών αντιλήψεων. Η αριστερά απ’ την άλλη, έχει το άγχος να επωφεληθεί από την φθορά του ΠΑΣΟΚ και να καρπωθεί ψήφους. Πολιτική αρνητισμού.

Μένει λοιπόν η Ντόρα, που πραγματικά λέει αρκετά πράγματα, που θα ήθελα να ακούσω απ’ ορισμένους συντρόφους μου στο ΠΑΣΟΚ (δείτε το βίντεο με την ομιλία της στην συζήτηση του προϋπολογισμού. Ακόμα κι απ’ αυτούς που σκίζουν τα ιμάτια τους ότι είναι κατά του μνημονίου, αλλά ψηφίζουν συντεταγμένα λόγω κομματικής πειθαρχίας. Λέει αλήθειες. Η Ντόρα ξαναγεννήθηκε, γιατί απλά είναι απαλλαγμένη απ’ τα κομματικά στεγανά. Θα παραμείνει έτσι; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει και το στοίχημα με τον εαυτό της!

2 σχόλια:

  1. Άνετη? Σωστή? Θα είχε καταστρέψει τη χώρα μόνη της, αν είχε την ικανότητα...

    Αλλά πάντα ήταν άχρηστη... όπως κι όλο της το σόι!

    Τελικά, η αποτυχία είναι κωδικοποιημένη στο DNA.

    Κι ας ψάχνει ακόμη η Ντόρα να βρει... ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/12/10 13:32

    επικοινωνιακα κολπα ειναι μην παρασυρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.