21.12.10

Σε Έβρο και Ροδόπη η Άννα Διαμαντοπούλου

Σχολεία του Νομού Ροδόπης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης η υπουργός Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, Άννα Διαμαντοπούλου. Η υπουργός πήγε στο δημοτικό και στο μειονοτικό σχολείο του οικισμού Αρσακείου του Δήμου Μαρώνειας - Σαπών, όπου διεξάγονται κοινές εκπαιδευτικές δράσεις, θέλοντας να υπογραμμίσει την αρμονική συνεργασία και συνύπαρξη μεταξύ των μαθητών.
Σημειώνεται πως το βράδυ της Δευτέρας, η Άννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης, Γιώργου Κελεσίδη, με τίτλο «Η νέα Αρχιτεκτονική στην Εκπαίδευση». Στο ξενοδοχείο, όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση, προκλήθηκε αναστάτωση από εκπαιδευτικούς που είχαν συγκεντρωθεί, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους, επειδή «όσοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσελήφθησαν, μέσω των προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α., παραμένουν απλήρωτοι». Η υπουργός αποσύρθηκε σε άλλο χώρο και συζήτησε με τους διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς τα ζητήματα που τους απασχολούν.

1 σχόλιο:

  1. Στον Έβρο "τις μάζεψε" και (ξέροντας ότι εμείς δέρνουμε ακόμη χειρότερα) στη Ροδόπη ήρθε στα μουλωχτά.

    Αν κάνει το σύστημα παιδείας μας αμερικάνικο, θα της βγάλω το καπέλο. Αν το... απορρυθμίσει περισσότερο απ' ότι είναι ήδη, θα της βγάλω το παπούτσι.

    Κι όχι κανά δικό μου Prada, Sebago κι άλλα ωραία (θα 'θελε!). Για τα παλιά Nike του Panito μου μιλάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.