30.12.10

Ορκίστηκε το πρώτο αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

«Η περιφέρεια μας βιώνοντας τη διαχρονική εγκατάλειψη της, αναζητεί τον αναπτυξιακό της βηματισμό, το ρόλο της στη νέα γεω-οικονομία, τη ταυτότητα της, το περιφερειακό αναπτυξιακό σχεδιασμό που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία, κοινωνικό πλεόνασμα. Η περιφέρεια μας θα αποτελέσει το σύγχρονο ανταγωνιστικό διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο».
Ορκωμοσία Αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
Αυτό τόνισε ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης μιλώντας στην ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή και πρόσθεσε ότι περιφέρεια μας, απαιτεί την άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, την εμπέδωση της περιφερειακής συνείδησης.
Η ορκωμοσία έγινε στη νομαρχία Ροδόπης χοροστατούντος του μητροπολίτη Κομοτηνής και Μαρωνείας Δαμασκηνού και στην τελετή παραβρέθηκαν ο υφυπουργός εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, ο αναπληρωτής υπουργός περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας Σωκράτης Ξυνίδης, ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μιχάλης Τιμοσίδης, η γραμματέας της Περιφέρειας Δώρα Κόκλα, βουλευτές, πολιτικοί και εκπρόσωποι φορέων από όλη την περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.