29.12.10

Σούπερ προσφορά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Κομοτηνή

Ακόμη μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους όσους επισκεφθούν τις γιορτινές ημέρες τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Κομοτηνή. Η κονσόλα PLAYSTATION 3 στην εκπληκτική τιμή των 329€ !!! Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Μαζί με την κονσόλα χωρητικότητας 320 GB, δώρο 2 παιχνίδια, το Gran Turismo 5 και το Assassin’s Greed II / PS3. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα δύο καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην πόλη της Κομοτηνής στις οδούς: 1) Σοφίας Βέμπο 17, τηλ. 25310-82882 και 2) Ορφέως 31, τηλ. 25310-36877.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κινητή τηλεφωνία, σταθερή τηλεφωνία και internet. Ανακάλυψε τις ξεχωριστές συσκευές εικόνας και ήχου όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες καθώς και την πλούσια συλλογή σε φορητούς υπολογιστές και περιφερειακά. Μπορείς επίσης να πλοηγηθείς στο gaming section και να βρεις μοναδικά ηλεκτρονικά παιχνίδια για τις πιο δημοφιλείς κονσόλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.