17.11.10

Αιματηρή ληστεία τράπεζας στην Ορεστιάδα. Νεκρός ο διευθυντής!!!

Αιματηρή ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα. Ο ληστής, κατά τη διαφυγή του, πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα τον διευθυντή της τράπεζας που προσπάθησε να τον εμποδίσει. Ο διευθυντής Θεόφιλος Γκαϊντατζής, ο οποίος κατάγεται από την Κομοτηνή, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

Συγκεκριμένα, στις 07:40 ο ληστής, ελληνικής υπηκοότητας, περίμενε τους υπαλλήλους της τράπεζας για να μπει μαζί τους στο υποκατάστημα. Όταν οι υπάλληλοι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο για να εφοδιάσουν με χρήματα τα ταμεία τους, ο ληστής τούς ακινητοποίησε με την απειλή όπλου και άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Την ώρα που ο ληστής έβγαινε από την τράπεζα προσπάθησε να τον σταματήσει ο διευθυντής του υποκαταστήματος που έφθασε στο κτίριο. Ο δράστης τον πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα και διέφυγε με μοτοσικλέτα. Ο σοβαρά τραυματισμένος διευθυντής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ληστής συνελήφθη μετά από καταδίωξη.
Το βίντεο είναι από τον Γιάννη Τομαδάκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.