26.11.10

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στην Κομοτηνή…

…ή καλύτερα στο εμπορικό κέντρο Cosmopolis και σε μερικούς εμπορικούς ακόμα δρόμους, χάρη στην εορταστική διάθεση των επαγγελματιών! 28 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ακόμα ούτε ένα στύλος της ΔΕΗ, ούτε ένα δέντρο δεν έχει στολιστεί στην Κομοτηνή κάτι που μας κάνει να ανησυχούμε. Κι αυτό γιατί άλλες χρονιές στις αρχές του Νοέμβρη ξεκινούσαν οι προετοιμασίες στολισμού. Μια διαδικασία που διαρκούσε 3 εβδομάδες και στις αρχές του Δεκέμβρη ο εορταστικός διάκοσμος «άναβε».

Μπορεί λόγω της ήττας των εκλογών ο Δημήτρης Κοτσάκης να μην έχει την καλύτερη διάθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι συμπολίτες έχουν την ίδια διάθεση μ’ αυτόν. Εκτός αν, για μια ακόμη φορά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια … χάθηκαν, όπως στο παρελθόν! Βλέποντας αυτή την αναλγησία από την δημοτική αρχή να μην κάνουμε ερώτημα αν και φέτος θα υπάρξουν … καρουζέλ, παγοδρόμιο, bazaar, φάτνες, σπίτι του Άγιου Βασίλη. Τουλάχιστον θα γλιτώσουμε όλο αυτό το καρακιτσαριό!...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/11/10 12:46

    Ας βάλουμε μόνο μία μισοφτιαγμένη φάτνη, που θα κοιμούνται μέσα αδέσποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.