24.9.10

O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος στην Κομοτηνή

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης διοργανώνουν ανοιχτή σύσκεψη – συζήτηση την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10.30, στο ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΑ» στην Κομοτηνή, με αντικείμενο την «Αγροτική Πολιτική της Κυβέρνησης». Στη σύσκεψη, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Κουτσούκος ενώ παράλληλα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της Περιφέρειας. Η συζήτηση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

1 σχόλιο:

  1. Δωξάστε τους παλαιούς ,δυναμικούς συνδικαλιστές και μάλιστα απο τον χώρο της ΠΟΕ/ΔΟΥ!!
    Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ το 1995 , ήταν αυτός που έλεγε για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ( παπανδρεικός) και την οικονομική εξαθλιώση των δημοσίων υπαλλήλων. Είναι αυτός που ομιλούσε για τους ανεπαρκής υπουργούς!! ΑΙΣΧΟΣ!.και ήρθε εδώ για να κάνει .....ανάπτυξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.