22.9.10

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την κατάθεση της αίτησης στο ekloges.ypes.gr

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την εισαγωγή στη σελίδα «Διαφάνειας Εκλογικών Δαπανών Υποψηφίων και Συνδυασμών για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2010» του υπουργείου Εσωτερικών των δαπανών και των εσόδων συνδυασμών και υποψηφίων που πραγματοποιήθηκαν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου (7 Σεπτεμβρίου).

Ωστόσο, καθώς από τους περίπου 1000 συνδυασμούς στις περιφέρειες (κάπου 100) και τους δήμους άνω των 10.000 κατοίκων (περίπου 900) που υπολογίζει το υπουργείο Εσωτερικών ότι θα έχουν την υποχρέωση να δημοσιοποιήσουν τα έσοδα και τα έξοδα τους μόνον 10 είχαν κάνει σχετική δήλωση μέχρι την Τρίτη το βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τους υποψηφίους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους που αναμένεται να είναι πολλές χιλιάδες και μέχρι την Τρίτη το βράδυ είχαν δηλώσει μόλις 79.
Δηλαδή, πρακτικά κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι υπεύθυνοι για τα οικονομικά των συνδυασμών πρέπει να κάνουν αίτηση για να λάβουν τις επόμενες ημέρες το σχετικό κωδικό με sms στο κινητό τους, αφού πρώτα επισκεφθούν την Εφορία, προκειμένου να σφραγισθεί η αίτησή τους και να επιβεβαιωθεί για λόγους ασφαλείας η ταυτότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.