28.9.10

Έχει δίκιο ο «καταλληλότερος»…

…όταν αναφέρετε στο Βατοπέδι και λέει «ότι είχα να πω, το είπα»!!! Που το είπε όμως, στον Ελληνικό Λαό ή στον Εφραίμ και τον Αρσένιο;;; Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/10 23:38

    ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΠΟΠΟΛΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΧ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΛΠ.
    ΠΑΠΑΛΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/10 23:51

    Και τούτα αναφέρονται, γιατί ο βουλευτής κ. Γ. Πεταλωτής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρατηρητής» (6-12-2008), δήλωσε σε ότι αφορά το μέγα σκάνδαλο:
    «Οφείλω να ομολογήσω ότι ως τοπική κοινωνία-χωρίς να καταλογίζω ευθύνες-θα πρέπει να παραδειγματιστούμε από τη μεγάλη κινητοποίηση της Ξάνθης. Ήταν λυπηρό για μένα ν’ ακούω επί ένα μήνα στην Εξεταστική Επιτροπή το τι έκαναν οι φορείς της Ξάνθης και δεν το έκαναν οι περισσότεροι της Ροδόπης, αν και το συντριπτικό ποσοστό των εκτάσεων βρισκόταν στη Ροδόπη.
    Τα πολιτικά πρόσωπα, οι βουλευτές δεν έκαναν ούτε μια ερώτηση, δεν συνέταξαν ούτε ένα δελτίο τύπου, αλλά και άλλοι δεν ενήργησαν όπως θα έπρεπε. Ελπίζω να μας γίνει μάθημα, γιατί χάριν τω κινητοποιήσεων της Ξάνθης διασώσαμε 25000 στρέμματα, το πιο ωραίο τμήμα του νομού Ροδόπης».

    Τουλάχιστο πολιτικά είναι «αψυχολόγητη», η αποποίηση ευθυνών του, απ’ αυτήν την σκανδαλώδη υπόθεση. Ο βουλευτής κ. Γ. Πεταλωτής πολιτεύεται εδώ και μια δεκαετία στο νομό Ροδόπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/10 16:07

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/10 22:45

    ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!! ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΤΕ!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!! ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΡΑΦΗΝΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.