10.9.10

Δώρο κάνει η ΝΔ την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στο ΠΑΣΟΚ! Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Κώστας Μιχελής…

Γιατί το λέμε αυτό; Όταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης Κώστας Ναλμπάντης και ο βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης αποφάσισαν να είναι Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Κώστας Μιχελής, τι να πούμε; Ρίχνουν στην εκλογική μάχη λευκή πετσέτα! 70% θα πάρει ο Άρης Γιαννακίδης στο Νομό Ροδόπης! Θα ξεπεραστεί κάθε προηγούμενο. Η συμφωνία έκλεισε χθες βράδυ και επικυρώθηκε πριν λίγο από την Ρηγίλλης! Πως έχει όμως το παρασκήνιο αυτής της απόφασης;…
Χθες Πέμπτη και μετά τη νέα άρνηση του Χρήστου Μέτιου να είναι επικεφαλής του συνδυασμού στη Ροδόπη, ο πολιτευτής της ΝΔ Κυριάκος Μπαμπασίδης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης Κώστα Ναλμπάντη και το πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη ότι ενδιαφέρεται για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης. Η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τους «συντρόφους» του μέσα στο κόμμα, με αποτέλεσμα να καλέσουν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη στην Κομοτηνή!!!
Στις 11 το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Παυλίδη, τον Κώστα Ναλμπάντη και τον αντιδήμαρχο Κομοτηνής Κώστα Μιχελή, όπου του έγινε η πρόταση! Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πριν την πρόταση στον Κώστα Μιχελή, βολιδοσκοπήθηκαν οι Μαρία Τριφωνίδου, Βαγγέλης Βαρζόπουλος, Μαίρη Κοσμίδου, οι οποίοι απάντησαν αρνητικά.
Στο άγχος του Ευριπίδη Στυλιανίδη και της τοπικής ΝΔ να μην είναι ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, «έκλεισαν» τον Κώστα Μιχελή. Η ήττα του Γιώργου Παυλίδη στο Νομό Ροδόπης θα είναι συντριπτική!!!

8 σχόλια:

  1. Στην χθεσινή συνάντηση, σύμφωνα με νέες πληροφορίες ήταν και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/10 15:23

    Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει.Η DEL ΡASOKO, έχασε.Παιδιά χασατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/10 16:09

    TI 70%?BALE KI ALLO BALE KI ALLO!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/9/10 16:18

    Είναι γνώριμοι από παλιά, από τότε που κ. Παυλίδης υπηρετούσε ως αστυνομικός στη Κομοτηνή.
    Συνεργαζόταν ως βασανιστής Εσατζής ο κ. Μιχελής,
    με τον αστυνομικό κ. Παυλίδη !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/10 17:02

    Εκπτώσεις έχετε; Λέγατε 80%.Ακούτε τι λένε στην μειονότητα; Εφυγαν ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι που είχατε.Ψαχνετε; ΤΙ;
    Δεύτερης κατηγορίας υποψήφιους! Αν πάρετε 45% να ευχαριστείτε το θεό.ΧΑΣΑΤΕ, παληκάρια του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/10 18:49

    Πας ένα στοίχημα ...3000€ ότι ο Γιαννακίδης θα χάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/9/10 23:02

    ο παυλίδης ρε ει΄νε 10 χρόνια μικρότερος .που υπηρέτησαν μαζί;λιλο σοβαρωτητα δεν βλαπτει.τοτε ούτε μαθητής στο δηνοτικο δεν ήταν.φοβάστε.ε΄΄ε.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/9/10 23:55

    Τον αγραμματο Μιχελη εβαλαν,να δουμε ποιος θα γραφει τις ομιλιες του.Ο σωτηρας της Εθνοσωτηριου Επαναστασης.Εριξαν πετσετα,απο την πρωτη Κυριακη, O Αρης,θα κανει περιπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.