25.9.10

Προβάδισμα Παπακοσμά για την θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Προβάδισμα άρχισε να αποκτά η υποψηφιότητα του Κώστα Παπακοσμά για την θέση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με το ψηφοδέλτιο του Άρη Γιαννακίδη! Ο πρώην γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είχε από την αρχή της διαδικασίας το προβάδισμα, αλλά όσο περνάνε οι μέρες και πιέζει ο χρόνος (40 μέρες πριν την κάλπη), τόσο περισσότερο τα «κέντρα αποφάσεως» συγκλίνουν προς την επιλογή του! Κι αυτό γιατί ο Κώστας Παπακοσμάς είναι αρκετά επικοινωνιακός, είναι πρόσωπο αμέμπτου ήθους, εξαιρετικών τεχνοκρατικών προσόντων, και συστηματικός «στρατιώτης» του κινήματος. Παράλληλα διατηρεί πάντοτε τη σεμνότητά του, και σ’ όλες τις θέσεις από τις οποίες πέρασε προτεραιότητά του υπήρξε ο άνθρωπος. Εν αναμονή ανακοινώσεων λοιπόν, από εμάς Κώστα καλή επιτυχία…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/9/10 19:28

    Τι θα γίνει ρε παιδιά;;; Απο Δευτέρα σε Παρασκευή και από Παρασκευή σε Δευτέρα πάνε αυτές οι ανακοινώσεις. Μην αγχώνεστε, μέχρι τις 8 Νοέμβρη έχετε καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.