4.9.10

Υπάρχει ελπίδα!

Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ 03.09.2010
Υπάρχει ελπίδα όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός μιλάει για αποκατάσταση των αδικιών του ελληνικού λαού. Υπάρχει ελπίδα όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός τονίζει ότι πήρε δύσκολες αποφάσεις, χωρίς όμως να υπολογίζει το πολιτικό κόστος!
Δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε από τις εργασίες της πρώτης ημέρας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, εδώ…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/10 00:44

    Πήγαμε Αθήνα για το Εθνικό Συμβούλιο και το συνδυάσαμε με U2?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι χωριστήκαμε! Κάποιοι από εμάς πήγανε ν΄ακούσουνε τον Παπανδρέου και κάποιοι άλλοι τον Bono! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενόψει της 3ης Σεπτέμβρη θα ήθελα να αναφέρω ότι αποτελεί μέγιστο και πρόβλημα για τις επιστήμες της Ψυχής, η ψυχοσύνθεση του ανθρώπου που το 1981 μαγεύτηκε από τον Αντρέα και τον ακολούθησε και το 2009 ψήφισε τον Γιωργάκη (άντε αυτό "τρώγεται") και, κυρίως, συνεχίζει να τον στηρίζει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!

    Αγαπητοί φίλοι ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα. ΔΕΝ θα αποκατασταθεί καμία αδικία, απλά γιατί η "σωτηρία" ξεκίνησε με αδικία. Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι πληρώνουν και οι "έχοντες" στο απυρόβλητο. Ο ΓΑΠ είναι εδώ για συγκεκριμένη αποστολή. Η διγλωσσία του δεν έχει όριο. Πέρα από το "λεφτά υπάρχουν" και τα λοιπά προεκλογικά, θεωρούσε Ο ΙΔΙΟΣ το ΔΝΤ σαν μια κακή λύση σε συνέντευξή του στον Κούλογλου (http://www.youtube.com/watch?v=P4Rm1q2dJTs&feature=player_embedded)

    Η αβάντα, λοιπόν, στον ΓΑΠ εκθέτει τον αβανταδόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/9/10 15:27

    ΓΑΠ =ΔΝΤ+κοινωνική αναλγησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.