4.8.10

Κατάληψη του Έβρου στην Ρηγίλλης…

Χθες η ΝΔ ανακοίνωσε ότι η Βασιλική Τζότζολα αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της Ρηγίλλης. Προφανώς πρόκειται για την ανιψιά του παλαιού δημάρχου της Ορεστιάδας Γρηγόρη Τζότζολα και πολιτικού φίλου του Άκη Γεροντόπουλου. Είναι 33 ετών, δικηγόρος (έχει πάρει πτυχίο από τη Νομική Κομοτηνής το 2000) και έχει περάσει από τα γραφεία του Αλέκου Λυκουρέζου και του Κωστή Χατζηδάκη. Είναι φυσικά άγνωστη στη ΝΔ.

Άγνωστη στο κόμμα όμως ήταν μέχρι το Συνέδριο του περασμένου Ιουνίου και η Σούλα Κακαλή, νυν δήμαρχος Σουφλίου, η οποία ελέω Γεροντόπουλου, εξελέγη στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΝΔ, το ανώτατο κομματικό όργανο της Ρηγίλλης. Νέοι καιροί, νέα ήθη, νέα πρόσωπα και κατάληψη Εβριτών στο κόμμα!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/10 10:01

    KAI STA "MWRA" SAS PERNAME.EIMASTE KALYTEROI.OXI SAN TIS DIKES SAS TIS ANORGASMIKES,POU EXOUN PATHSEI TA 40 KAI AKOMA DEN TON EXOUN FAEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/10 11:11

    Γιατί, ο Ρουσόπουλος ήταν γνωστός στη ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.