4.8.10

Ένας άγριος καπιταλιστής στην Ελληνική μηχανή!

Με απόφαση του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ορίζει τον Tommaso Padoa-Schioppa, συμβούλου του σε θέματα Οικονομίας και συγκεκριμένα, μακροοικονομίας, φορολογικά, τραπεζικά και διαχείρισης χρέους! Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας και νυν ισόβιο μέλος του Σώματος Οικονομικών Συμβούλων στις ΗΠΑ (πιο γνωστό και ως «Γκρουπ των 30»), ένα όργανο που ασκεί ιδιαίτερη οικονομική επιρροή, από εδώ και στο εξής θα μας … συμβουλεύει!

Η λογική του Tommaso Padoa-Schioppa, σύμφωνα με οικονομικές εφημερίδες, βασίζεται στο εξής τετράπτυχο: Ελεύθερο εμπόριο, Κεφαλαιακή φορητότητα, Ανεξάρτητες εθνικές νομισματικές πολιτικές και Σταθερά επιτόκια επί των συναλλαγών!!! Δηλαδή ένας άγριος καπιταλιστής στην Ελληνική μηχανή!
Πάντως αν χρειαζόμασταν κάποιον σύμβουλο επί των οικονομικών μας, γιατί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Λαϊκής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος, παραμένει στα αζήτητα;;;

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/10 09:32

    ΠΙΑΤΣΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΘΕΡΜΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/10 02:15

    ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.