30.8.10

Η νομιμοποίηση της αποστασίας!


Η αλλαγή στο δήμο Κομοτηνής είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και απαιτεί τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή και αλληλεγγύη. Η υποψηφιότητα του Δάμωνα Δαμιανού βγάζει από τα συρτάρια σκελετούς και σε καμία περίπτωση δεν ενώνει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις για την πολιτική ανατροπή που όλοι προσδοκούν!...

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/10 12:32

    Να μου κοπεί το χέρι ψηφοδέλτιο που έχει μέσα τον Δαμιανό δεν ψηφίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/10 12:58

    Τον κ. Dede που τον άφησε ο κ. Δαμιανός, δεν τον πήρε μαζί του, στο ψηφοδέλτιο του κ. Πετρίδη;
    Αυτοί έχουν μπερδέψει το λάστιχο με το σώβρακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/10 14:48

    xairetismata stin Polina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβήθηκε το Δαμιανό ο Πετρίδης και έχει δίκιο. Ο χοντρός την τελευταία φορά τα 'κανε ΣΚΑΤΑ! (Και, δεδομένω και των... διαστάσεων, ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΤΑ!!!

    Αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι... πρέπει να τα κάνει ΣΚΑΤΑ και ο Πετρίδης!

    Βγάλ' τον απ' την πόρτα, Γιώργο, πριν γίνει αιτία να... βγεις εσύ απ' το παράθυρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/10 16:00

    Ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης απέστειλε προς το Δ.Σ. της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης την παρακάτω επιστολή:

    "Σας γνωστοποιώ ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας για παρουσία μου στην ομιλία του κ. πρωθυπουργού στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη προεδρία της ΔΕΘ ΑΕ από τον κ. Ιωάννη Κωνσταντίνου* ο οποίος κατά το παρελθόν εξέφρασε προκλητικότατες ανθελληνικές, μειοδοτικές και φιλοσκοπιανές απόψεις και τις οποίες αρνείται να αναιρέσει. Ένας καταξιωμένος οικονομικός και κοινωνικός θεσμός όπως αυτός της ΔΕΘ, για τον οποίον υπερηφανεύεται η Μακεδονία, αλλά και όλη η Ελλάδα, δεν μπορεί να διοικείται από κάποιον πού στηρίζει τις εις βάρος της Πατρίδας μας και της εθνικής ευαισθησίας του λαού μας σκοπιανές επεκτατικές βλέψεις και να δηλώνει ότι είναι ένας ελληνόφων Ευρωπαίος και όχι Έλληνας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/10 16:56

    Για τον ιμάμη τον Ντεντέ μόνο μας είπες ότι ο Δαμιανός τον έριξε στα μπάζα, τους άλλους δύο Θεολόγους τον Σακελίωνα και τον Σολταρίδη που τους έριξε στα χρησιμοποιημένα μπάζα.
    Πετρίδη όπως στρώνεις έτσι θα κοιμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/8/10 17:09

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΤΕΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εργολαβος30/8/10 17:10

    Μην άγχεστε!ο γραμματεας του κομματος στη κομοτηνη θα καθαρισει τα παντα.θα βαλει ταξη.χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/8/10 19:08

    Η "νομιμοποίηση" της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/8/10 20:01

    ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΔΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 500 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 2000;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ,Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/8/10 20:14

    Η νομιμοποίηση της ανευθυνότητας του κ. Πετρίδη. Συνδυασμός παρατράγουδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/8/10 21:31

    Συμφωνία από το 2006;;; Για τί πράγμα!!!! Να χάσει το ΠΑΣΟΚ και ο Δήμαρχος Βαβατσικλής, τις εκλογές;;; Τόσο πολύ φοβόταν οι μεθοδευτές της ήττας, τη νίκη του και τη συνέχιση του πετυχημένου έργου του;;; Ή μήπως άλλον στόχευαν...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/8/10 21:41

    Δε βαριέστε, τα ίδια γίνονται και σε έτερους Δήμους. Συμφωνίες ανίερες κάποιων κυρίων, χλαμυδοφόρων ή μη, που μετά βδελυγμίας το 2007 μίλαγαν για ιδεολογίες και πράσινα άλογα... αποδείχτηκαν Βρούττοι... κι όχι μονάχα για τον Δήμο τους... Όλα λοιπόν, πουλημμένα, για να γεμίζει μελλοντικά η κοιλίτσα και να παχαίνουν τα πορτοφόλια τους... Ζήτω η μεθόδευση και η λαμογιά!!! Αλλά μην ξανακούσω μακακίες για υψηλές ιδέες.... Ξεφτίλες!!!!!

    ΥΣ: Τώρα καταλάβατε, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 2006, Ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ, ΤΟ ΔΗΜΟ...;;; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος31/8/10 00:18

    «Εσχάτως», τελέσθηκε η νομιμοποίηση των υπόγειων πολιτικών σχέσεων Πετρίδη- Δαμιανού. Χρονολογούνται λίγους μήνες μετά τις εκλογές του 2002, που εκλέχθηκε δήμαρχος ο κ. Τάσος Βαβατσικλής. Η κίνηση αυτή ενάντια στον αυτοδιοικητικό πολιτικό σχηματισμό της «Νέας Πορείας» κορυφώθηκε από τα μέσα του 2005 μέχρι τον Νοέμβρη του 2006. Στη κίνηση αυτή συμμετείχαν η Μενεσελίδου ο Κυπριανίδης ο Μανανάς ο Μούχτσης κ.α. παρατρεχάμενοι και μη του «συλλόγου» των νοικοκυραίων.
    Ο Δάμων Δαμιανός χρησιμοποιήθηκε ως η αιχμή του δόρατος σε αυτή τη κίνηση.
    Ποιος δεν θυμάται τα λογύδρια του (ενώ ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ) στις τότε συνελεύσεις της οργάνωσης ενάντια «της Νέας Πορείας» που «συμμετείχε» και του δημάρχου κ. Βαβατσικλή.
    Κανένας από τους προαναφερθέντες δεν προσπάθησε να σταματήσει τον πολιτικό κατήφορο των μελών της «Νέας Πορείας».
    Ο δε Δαμιανίδης τα γεγονότα τα παρακολουθούσε εκ του «μακρόθεν» χωρίς να λαμβάνει θέση για τα τεκταινόμενα αν και γραμματέας της οργάνωσης.
    Το πλέον ανέντιμο ήταν ότι και οι λοιποί επαναλάμβαναν τις ίδιες συκοφαντίες σε κλειστούς κύκλους, αλλά κανένας τους δεν τα έλεγε φάτσα α φάτσα στον κ. Βαβατσικλή.
    Γινόταν ζυμώσεις με όπλα τις προσωπικές αστήριχτες συκοφαντίες.

    Η κίνηση αυτή βρίσκεται «ενωμένη» μέχρι την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την στήριξη του κ. Βαβατσικλή.
    Την ίδια μέρα και ώρα όλοι τους μα όλοι επέστρεψαν στο μαντρί και δήλωσαν «υποταγή» στον κ. Βαβατσικλή, εκτός από τον κ. Δαμιανό.

    Έ σήμερα η «σύμπνοια της λυκοφιλίας» ξεπληρώνει τους λογαριασμούς της. Φοβούνται τα μυστικά να μην διαρρεύσουν, όπως οι συναντήσεις με τον κ. Στυλιανίδη με τον κ………(δεν είναι ο Δαμιανός) για να είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη ΝΔ, ο Πασόκος που «προήλθε ανοιξιάτικα» ως σωσίας της δημοκρατικής παράταξης.
    Κύριοι μόνο οι καθαρές λύσεις ψηφίζονται από τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.