2.8.10

Μέχρι τις 20 Αυγούστου ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Τάσου Βαβατσικλή για τον Δήμο Κομοτηνής

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το ιστολόγιο μας, μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου αναμένεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Τάσου Βαβατσικλή για τον Δήμο Κομοτηνής, με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στα τοπικά ΜΜΕ. Μ’ ένα τελείως ανανεωμένο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με την συμπαράσταση ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, αλλά και κομματικών στελεχών και την ανάγκη διαμόρφωσης μίας νέας, ξεκάθαρης κατεύθυνσης και συμφωνίας για την τοπική ανάπτυξη και για τη δημιουργία μιας ισχυρής ταυτότητας για το νέο Δήμο Κομοτηνής, ο Τάσος Βαβατσικλής και οι συνεργάτες του δηλώνουν παρών!!!

Ο Καλλικράτης αποτελεί μια τεράστια πρόκληση αλλά και μια μεγάλη μάχη, η οποία δεν χωρίζει, αντίθετα ενώνει. Ενώνει όλους τους πολίτες, τους φορείς και τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης, σ’ ένα κοινό στόχο: στην αξιοποίηση των ευκαιριών για τη διαμόρφωση ενός νέου Δήμου ανοιχτού και εύκολα προσβάσιμου σε κάθε πολίτη, αναπτυξιακά δυναμικού, λειτουργικά σύγχρονου και κοινωνικά δίκαιου, με αποκεντρωμένες λειτουργίες και υπηρεσίες που θα στηρίζουν την καθημερινότητα των πολιτών!
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχει ενδεχόμενο ν’ αλλάξει τ’ όνομα (και το λογότυπο) της παράταξης, ενώ απ’ ότι φαίνεται διαμάχες και κόντρες δεκαετιών μένουν πίσω για την τελική ανατροπή στην πόλη και τον Δήμο…

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/10 16:53

    Το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος Κομοτηνής και γενικότερα ο νομός Ροδόπης είναι η ανεργία.
    Η ανεργία και η παραγωγή έργων είναι δύο παράγοντες αλληλένδετοι.

    Το ζητούμενο πια ,δεν είναι να διαπιστώνουμε την κατάντια της πόλης μας. Είναι γνωστή. Το ζητούμενο είναι να την αλλάξουμε. Και πως θα την αλλάξουμε; Μόνον αν δουλέψουμε και δημιουργήσουμε μια πόλη ευτυχισμένη χωρίς διακρίσεις. Αφού η ευτυχία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ευημερία και την πρόοδο της πόλης μας,

    Η δημοτική εξουσία προϋποθέτει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτήν, με ανέργους δεν επιτυγχάνεται η εμπιστοσύνη.
    Άρα τα πρωταρχικά ανθρώπινα αγαθά που συντελούν στη συνοχή της κοινωνίας, α)δικαίωμα στην εργασία, β)δικαίωμα στην παιδεία, και γ)δικαίωμα στην υγεία, νομίζω ότι πρέπει να είναι οι στόχοι
    του ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ
    που θα ανακοινωθεί μέχρι τις 20 Αυγούστου 2010.
    Πως θα επιτευχθούν οι στόχοι; Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και ανάλογους……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/10 18:31

    Γερά κ.Δήμαρχε, ΓΕΡΑ!!!! Κι εμείς είμαστε πλάι σου και σε στηρίζουμε. Δεν θα αφήσουμε τη βρωμιά και τη δυσωδία να κυριαρχήσει και πάλι στην όμορφη πόλη μας, όποιο χρωμματικό συννολύλεμα κι αν προσπαθούν να μαγειρέψουν οι Μακιαβέλλιδες. Δεν θα τους περάσει! ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/8/10 18:41

    Έρχεται η αντι-τροϊκα στα δημοτικά από ότι αντιλήφθηκα.
    Μακάρι να μην διαψευσθώ. Ίσως δούμε λίγο φως ελπίδας στο τούνελ τρόϊκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ2/8/10 20:18

    ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα Δήμαρχε να κάνεις τα μαγικά σου μπας και ξεσκατίσεις το δήμο έτσι πως τον καταντήσανε (εξαρτάται τι μαγικό... βαθμό έχεις)!

    Πέραν του ευνόητου, είναι και μία καλή ευκαιρία να επανορθώσουν (κάλλιο αργά παρά ποτέ) οι ανεγκέφαλοι που έβαλαν.. μεταξωτά βρακιά στο Δήμο (τότε γραφόταν με κεφαλαίο) 4 χρόνια πριν. Κι αν δεν την εκμεταλλευτούν, ισχύει ότι "το δις εξαμαρτείν, ανδρός βλακός", κατά την - ταυτόσημη με την αρχαία - οδύσσεια παράφραση.

    Δήμαρχε, αν γίνουν τα αντιπαραπροπέρσινα στην Κομοτηνή, ντροπή μας. Αν όμως -καθώς πρέπει- οι συμπολίτες μας επανέκτησαν τη στερνή τους γνώση (που τους έλλειψε/εγκατέλλειψε αντιπαραπρόπερσι) θέλω να δω πως θα καταφέρεις να ξανακάνεις το δήμο Δήμο! Κι αν καταφέρεις να τον ανανήψεις... ε, από το 2015 και μετά θα "τρέχεις" πια... μόνος σου για Δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/8/10 16:28

    Γιορτάζεται στις 20 Αυγούστου

    Προφήτης Σαμουήλ. Τελευταίος από τους κριτές του Ισραήλ.
    Έζησε κατά τον 11ο αι. π.Χ. και γεννήθηκε στην πόλη Ραμά.
    Ο πατέρας του ήταν λευίτης και λεγόταν Ελκανά και η μητέρα του Άννα. Διαδέχτηκε τον Ηλία, σε εποχή που οι Φιλισταίοι είχαν νικήσει τους Ισραηλίτες, και είχαν αρπάξει την Κιβωτό της Διαθήκης.
    Ο Σαμουήλ ξανάδωσε θάρρος στο λαό και τον βοήθησε να νικήσει τους Φιλισταίους και να πάρει πίσω την ιερή Κιβωτό.
    Αργότερα, ο Θεός του έδωσε την εντολή να χρίσει τον πρώτο βασιλιά του Ισραήλ, το Σαούλ, και το έκανε, αν και ο ίδιος είχε αντιρρήσεις.
    Όταν αργότερα ο Σαούλ απομακρύνθηκε από την αποστολή του και ξέχασε το καθήκον του, ο Σαμουήλ έχρισε στα κρυφά βασιλιά το νεαρό Δαβίδ, που διαδέχτηκε αργότερα το Σαούλ.
    Ο Σαμουήλ πέθανε κατά τα τέλη της βασιλείας του Σαούλ.
    Γιορτάζεται στις 20 Αυγούστου.

    ================

    Άρης Γιαννακίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης, η γελοιοποίηση της πολιτικής.
    Αντικατοπτρίζει πλήρως τη κυβέρνηση των τροϊκάδων του ΠΑΣΟΚ.

    ===============
    Οι δυο τρείς συμμετοχές του Πολυζωϊδέϊκου στα κοινά της πόλης αναστάτωσαν και έβλαψαν τη κοινωνία της Κομοτηνής και της ευρύτερης περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/8/10 23:00

    Ευχάριστη νότα η ανκοίνωση της υποψηφιότητας του συντρόφου Τάσου Βαβατσικλή. Επιτέλους ένας άνθρωπος, με γνήσιες σοσιαλιστικές ιδέες και όχι γαλουχημένος από το συρφετό των δήθεν πασόκων και των καθόλα ξεπλυμένων αριστερών. Μην αφήσουμε το Δήμο να πέσει πάλι στα ίδια χέρια. από τη δεξιά στη δεξιά, από τη λαμογιά στην απάτη. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε στην αλλαγή της Κομοτηνής. Εύγε Δήμαρχε! είμαστε μαζί σου !! καλό μας αγώνα καλή επιτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/8/10 23:08

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/8/10 23:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγνώμη, αλλά δεν είναι σωστές αυτές οι εκφράσεις για οποιονδήποτε εδώ μέσα! Ο τρόπος που πρέπει να κριτικάρουμε κάποιον πολιτικό είναι άλλος και δεν συνάδει με το ήθος και ύφος που θέλουμε να περάσουμε μέσα από το ιστολόγιο μας! Αν υπάρξουν ξανά τέτοιου είδους σχόλια θα σβηστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα σχόλια επίσης σβήνονται και με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο piazzapopolo@gmail.com, από το άτομο το οποίο θίγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/9/10 21:01

    Ποιόν Αύγουστο;
    Τον Αύγουστο που είναι παχές οι μύγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.