5.7.10

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο Εθνικό Συμβούλιο. Επανεξετάζεται η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του Νοεμβρίου

Αναβάλλεται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το προγραμματισμένο για τις ερχόμενες ημέρες εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Νοεμβρίου. Όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου με τους Χάρη Παμπούκη, Θανάση Τσούρα, Ρεγγίνα Βάρτζελη και Σωκράτη Ξυνίδη την περασμένη Πέμπτη, το κυβερνών κόμμα, πρώτον, δεν είναι έτοιμο να κάνει ανακοινώσεις, δεύτερον, όσοι υποψήφιοί του ανακοινωθούν τώρα θα βρεθούν να απολογούνται για την πολιτική στο Ασφαλιστικό και στα εργασιακά.
Υπάρχει, όμως, και ένας επιπλέον λόγος, καθώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το Κίνημα χωλαίνει σε πολλούς δήμους, λόγω των «αντάρτικων» συνδυασμών!!! «Είναι προφανές πως χρειαζόμαστε νέα στρατηγική», παραδέχονται οι επιτελείς του πρωθυπουργού. Για αυτούς τους λόγους, μέχρι τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθούν μονάχα ορισμένοι δήμοι και οι περιφερειάρχες θα ακολουθήσουν στα τέλη Αυγούστου.

2 σχόλια:

  1. «Οριστικά, αποσύρεται Φούρας...»
    Είναι οριστικό. Ο Ανδρέας Φούρας αποσύρεται από τη διεκδίκηση του δήμου Πάτρας, αιφνιδιάζοντας τους πάντες με την απόφασή του αυτή την οποία θα ανακοινώσει σήμερα.
    Ο λόγος που προβάλλεται από συνεργάτες του είναι οι εσωτερικές αντιδράσεις που συναντούσε η εκ νέου υποψηφιότητά του.
    Θα εξαντλήσει πάντως τη θητεία του και δεν θα παραιτηθεί πριν από το τέλος του έτους»!!!!!!!!!!!!!

    Οι εξελίξεις όπως διαμορφώνονται, με ευθύνη του «σύγχρονου» ΠΑΣΟΚ, και την αμέριστη συμπαράσταση της κλειστής ομάδας του κ. Πρωθυπουργού (Παμπούκης, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και λοιποί όψιμοι στην σοσιαλιστική ιδεολογία και πολιτική, οι οποίοι δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της), οδηγούν , λίγο αργά βέβαια, στη διαπίστωση ότι οι προσεχείς εκλογές της ΤΑ θα είναι η αρχή του τέλους της σύντομης πολιτικής επικυριαρχίας τους.
    Δεν ήταν αναγκαίο να ξοδευτούν και να δαπανήσουν τις εισφορές των μελών του Κινήματος, για να διαπιστώσουν ότι το κίνημα χωλαίνει σε πολλούς δήμους «λόγω των αντάρτικων συνδυασμών», και τους επισημαίνω ότι είναι το κίνημα του λαού που γέννησε την οργή της κοινωνίας για την αλλοπρόσαλλη ψυχοφθόρα πολιτική της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου!!!!!!!
    Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, οι τελευταίες εξελίξεις (δεν είναι μόνο το ασφαλιστικό και το εργασιακό πρέπει να έχει υπ’ όψη της η κυβέρνηση), έγιναν αιτία να αυτοοργανωθούν οι λαϊκές μάζες με κύρια χαρακτηριστικά την άμεση Δημοκρατία, στον αντίποδα του σημερινού υλιστικού και οικονομίστικου «πολιτισμού» των πτυχιούχων υπουργών του Χαρβαντ και του Μιτ. Σαν να είναι εντεταλμένοι από κάπου, ίσως από την παγκόσμια κυβέρνηση που ευαγγελίζεται ο κ. Πρωθυπουργός!!!!! Να διαλύσουν και να αποτελειώσουν τις μικρές, πλούσιες σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ, σε ορυκτό πλούτο και σε φιλότιμο χώρες. ( Η ειρωνεία του κ. Ομπάμα ή καλύτερα το σιχτίρ πιλάφ για «φιλότιμο»,…. οι πόλεμοι με τα όπλα είναι πολυέξοδοι, ενώ με τον οικονομικό πόλεμο είναι και κερδισμένοι).

    «Αναβάλλεται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το προγραμματισμένο για τις ερχόμενες ημέρες εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Νοεμβρίου»:
    Για να «χρήσουν και επιχρίσουν», δοτούς εγκάθετους υποψηφίους, άφωνους, ά-λογους, υποτακτικούς, που θα συμπεριφέρονται ως επιτηρητές και τοποτηρητές των αντικοινωνικών αντιλαϊκών μέτρων των γιάνκηδων της «υπερκυβέρνησης» της τρόϊκας και της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    Θα είναι υποψήφιοι αυτοί που το ο κόμμα το θεωρούν σαν "ανσανσέρ" κοινωνικής και οικονομικής τους ανόδου, στο οποίο μπαίνει αυτός που δίνει πιο δυνατές … αγκωνιές , υποκύψεις και ..επικύψεις. Εχθροί τους, όσοι στέκονται εμπόδια στην "άχαρη καριέρα" τους.

    Γι’ αυτούς τους δύστυχους, η φιλοσοφία του Σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο που συνθέτει μια πολιτικοκοινωνική ιδεολογία και προσπάθεια με στόχο την διαμόρφωση μιας κοινωνίας ευτυχισμένων ανθρώπων και όχι ευημερούντων αριθμών, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.
    D-Frida

    «Νικημένοι, είναι μονάχα αυτοί που δεν ελπίζουν να νικήσουν…..»
    J. OLMERO: Ύμνος για τον Μπολιβάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/10 20:28

    Τα βαφτιστήρια έρχονται!!!!!!!
    Η διευθύντρια του υπουργού πολιτισμού Κατερίνα Χατζοπούλου που οφείλει να δώσει εξηγήσεις πρωτίστως στο ίδιο της το κόμμα για τη προκλητική και ασυμβίβαστη με τη θέση της προσπάθεια της να στηρίξει τον κ. Σωτηρόπουλο για δήμαρχο Βύρωνα.
    Δημιουργούνται άλλωστε ερωτηματικά όταν ο αδελφός της κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος είναι βαφτισιμιός του Γιώργου Παπανδρέου και δουλεύει στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.
    Μπαίνουμε στην εποχή των κουμπάρων.

    Αναγνώστη σας από Χαλάνδρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.