1.7.10

Το παλιό ιντερνετικό Κίνημα του ΠΑΣΟΚ … μας τελείωσε! Ζήτω το νέο…

«Θα πρέπει ο πολίτης, θα πρέπει και οι bloggers, ναι, καλώ και τους bloggers, να βοηθήσουν και να συμβάλουν δημιουργικά, όπως βέβαια και τα συμβατικά Μέσα Ενημέρωσης, να συμμετάσχουν ενεργά στην επισήμανση, στην ανάδειξη των αρνητικών, που θα αποκαλυφθούν και θα αποκαλύπτονται, αλλά και στη δημιουργία προτάσεων, που μπορεί να αποτελέσουν ακόμη και προτάσεις νόμου». Αυτό ήταν το κάλεσμα του Πρωθυπουργού στους bloggers, στην χθεσινή του ομιλία στην Βουλή για το Πρόγραμμα Διαύγεια.
Θα συμφωνήσουμε με τον Πρωθυπουργό ότι οι καλύτεροι σύμβουλοι βρίσκονται στο διαδίκτυο. Απλοί άνθρωποι, νέοι, ανοιχτόμυαλοι με όρεξη για δουλειά και ιδέες και το κυριότερο … δεν φοβούνται να πούνε την άποψη τους, όσο αιχμηρή κι αν είναι αυτή! Αυτό είναι που άρχισε να τελειώνει στο διαδίκτυο για το ΠΑΣΟΚ. Που είναι οι παρέες του 2007, που είναι τα φόρουμ της «Αλλαγής», που είναι οι προεκλογικές συνεννοήσεις, οι ατελείωτες συζητήσεις στο gtalk, τα emails, οι συναντήσεις μας;;;
Αυτές τέλειωσαν!!! Και πως δεν θα τελειώσουν όταν οι περισσότεροι από εμάς, βρίσκονται ήδη σε υπουργεία, σε ΔΣ, σε γραφεία βουλευτών και υπουργών, σε κρατικές καμπάνιες; Αυτοί οι bloggers θα δώσουν τις προτάσεις τους; Εκτός σύντροφοι αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο Κίνημα Ιντερνετικό, γιατί το παλιό … μας τελείωσε!
8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Studio Bloggers
ΥΓ: Για να μην αδικήσουμε ορισμένους, κάποιοι ακόμα αντιστέκονται…

3 σχόλια:

  1. Που είναι τα 35 σχόλια στο παραμικρό ποστ, οι φιλίες που δημιουργήθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/10 15:05

    Σας χρησιμοποίησαν και σας πέταξαν μολις βγήκανε οι "Γερουλάνοι" του ΠΑΣΟΚ ακομα να το καταλάβεται ρεεεε

    Οι greengeeks στην κυβέρνηση χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/10 00:05

    Δεν μας χέζετε με την προπαγάνδα ρε μεγάλε; Το ΠΑΣΟΚ μας φόρεσε το φερετζέ του αγγελιόσημου στις διαδικτυακές διαφημίσεις κι εσύ ασχολείσαι με τις κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.