1.7.10

Μηνυτήριες αναφορές εναντίον του Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη

Μηνυτήριες αναφορές κατατέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες εναντίον αποφάσεων της δημαρχιακής επιτροπής της οποίας πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης. Αυτές έχουν να κάνουν με προκλητικές – παράνομες αναθέσεις έργων, με την μορφή του κατεπείγοντος, εκατομμυρίων ευρώ με έκπτωση 1%!!!!! Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Νέας Πορείας Τάσο Βαβατσικλή την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθούν ακόμα δύο μηνύσεις εναντίον του δημάρχου για παρόμοιες αποφάσεις του, ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες μήνυση (έκπληξη) θα κατατεθεί και στον επικοινωνιολόγο του Άγγελο Λάσκαρη.
Το blog μας είναι σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενο των μηνύσεων, όμως τις επόμενες ημέρες θα σας τις παρουσιάσει λεπτομερέστατα. Να σημειωθεί ότι ένα έργο χαρακτηρίζεται «κατεπείγον», όταν η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή όταν επικρατούν σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες κτλ.
Βέβαια τις συγκεκριμένες αποφάσεις της δημαρχιακής επιτροπής τις υπέγραψαν και πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας και μέλη της Νέας Πορείας, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπέγραψαν και τα ίδια απολογητικά υπομνήματα, (μετά τις μηνύσεις) προς ανακριτή και εισαγγελέα, μαζί με τον Δημήτρη Κοτσάκη!!!!
Δείτε τις δηλώσεις του Τάσου Βαβατσικλή, μετά το τέλος της συνεδρίασης.

[video via YouTube user FoniRodopis]

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/10 11:55

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ(ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ)ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ?ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/10 15:38

    Τι λέει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ για το θέμα αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/10 15:41

    Μπραβο στον ΤΑΣΟ!!! μαζι σου Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε κυρ γραμματέα και συν αυτώ! Τα σχόλια των συνυπογραφόντων σε απολογητικά υπομνήματα με τον Δημήτρη Κοτσάκη ... διαγράφονται δια παντώς! Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/10 19:26

    TI PASOK TI DEKSIA IDIA EINAI TA AFENTIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/10 22:39

    Ολα στο φως δεν λέγαμε!! άντε να δούμε που θα κρυφτούν όσοι μιλάγανε για διαφάνεια και νέα ήθη στο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/7/10 23:12

    Κύριε Μανανά
    «Η ανάθεση ενός αξιώματος, καταντά,
    συχνά καταναγκασμός…..»
    Ραμπάν Γαμαλιήλ Β’ 2ος αιώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/7/10 23:28

    «Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ», είναι ο κ. Κυπριανίδης που υπέγραψε ο τις παράνομες βουλές του κ. Κοτσάκη.
    Όλη η πόλη μια ομάδα το σύνθημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερωτιαρης1/7/10 23:35

    Ο Δον Ζουαν του καταστηματος που βρισκεται στο παρκο.Ο μονος ικανος που μπορει να οδηγησει την Νεα Πορεια στην αγκαλια του Κοτσακη.Ο Αειμνηστος τον ηθελε για οδηγο του,γιατι τραγουδαει πολυ καλα,και ειδικα τα της Γλυκεριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/7/10 17:12

    «Ζήσε Μάη να Φάς Τριφύλλι & Τον Αύγουστο Σταφύλλι».
    «Το γοργό και χάρη»
    έχει κ. Βαβατσικλή, ότι είναι να κάνεις να το κάνεις πριν μας πλακώσουν οι Βησιγότθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.