24.6.10

Απομακρύνεται η επιλογή Δημήτρη Σταμάτη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Επικρατέστερος ο Γιώργος Παυλίδης!

Μπορεί να θεωρηθεί μια από τις μεγάλες ανατροπές, η μη υποψηφιότητα του Δημήτρη Σταμάτη για την θέση του Περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι υποψήφιος.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από τα υψηλά κλιμάκια της Ρηγίλλης, ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης θα είναι ο εκλεκτός του κόμματος!!! Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών Χρήστος Ζώης και ο επικεφαλής της γραμματείας Αυτοδιοίκησης Βασίλης Μιχαλολιάκος. Στην επιτροπή απέστειλαν επιστολή οι τρεις νομάρχες των νομών Δράμας, Καβάλας, καθώς και ο υπερνομάρχης, όπου εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους πρέπει ο Γιώργος Παυλίδης να πάρει το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια.

Στην επιλογή του Νομάρχη Ξάνθης, έδωσε την συγκατάθεση και ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι ο εξ απορρήτων σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος δεν θα διεκδικήσει στο 8ο συνέδριο της ΝΔ, που διεξάγεται αυτές τις μέρες, την θέση του Γραμματέα του κόμματος.

Γράφει ο Μιχάλης «άρτης αφιχθής εις Αθήνας» Κωνσταντίνου

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΟΚ 25.1%+ΝΔ 17.3%=42.4% σύνολο τα δύο κόμματα
    42.4/2=21.2% το κάθε κόμμα.
    Ο Τάσος Βαβατσικλής την προηγούμενη εβδομάδα προέβλεψε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα στις προσεχείς εκλογές της ΤΑ θα λάβουν ποσοστό μέχρι 20%!!!!!!!
    Από εβδομάδα βλέπω να φθάνουν το 17%, η κατηφόρα έχει μεγαλύτερη κλίση του επιτρεπόμενου 10% σύμφωνα με τις διεθνείς νόρμες.
    Όσο είναι καιρός βάλτε μυαλό, που συμβούλεψε κ μια μπομπούκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.