25.6.10

Το δείπνο και η κινητικότητα Στυλιανίδη

Έντονη κινητικότητα στο νεοδημοκρατικό παρασκήνιο αναπτύσσει τις τελευταίες ώρες ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο πρώην υπουργός έχει μπει για τα καλά στην κούρσα της διαδοχής του Ζαγορίτη. Παίρνει τηλέφωνα και προσπαθεί να φανεί ισχυρός, ενώ έφαγε προ ημερών με 10 βουλευτές της ΝΔ. Παράλληλα, μιλάει σχεδόν μια φορά την ημέρα με τον Καραμανλή.

Από το περιβάλλον του Σαμαρά αποφεύγουν (και καλά κάνουν) κάθε συζήτηση για το θέμα του γραμματέα. «Έχουμε χρόνο» αναφέρουν. Ανεξάρτητα, πάντως, από τα όσα λένε επισήμως, είναι αλήθεια ότι στο παρασκήνιο έχουν ξεκινήσει διάφορες κινήσεις. Αυτή την στιγμή στην κούρσα έχουν μπει τέσσερα πρόσωπα. Ο Μαρκόπουλος, ο Λυκουρέντζος, ο Στυλιανίδης και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Γραμματέας θα αναδειχθεί αυτός που θα «δείξει» ο Σαμαράς.
parapolitika

7 σχόλια:

  1. Φιλίπ25/6/10 10:05

    Το παιδοβούβαλο από πίσω ωραίο στυλάκι έχει.και τα γυαλιά του τον πάνε μούρλια.Πείτε του όμως να δουλέψει καμιά φορά και να αφήσει τους καφέδες στην πλατεία.Πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες τον Χαλβατζή για να πίνει καφέδες?ουστ λαμόγιο παιδοβούβαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/10 10:20

    tempelh xalbatzh to paizeis kai paragontas.trexa na boithiseis twra ton giannakidh pou thelei na ginei perifereiarxhs.autos den enekrine thn apospash sou sto ypourgeio ypodomwn???????tempelxana xontre xalbatzh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/6/10 10:55

    Οι εργαζόμενοι πληρώνουν τα ….. ελλείμματα, τους εργαζόμενους εξολοθρεύουν.
    Που φτάσαμε, στον πάτο του απόπατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/6/10 19:46

    30.000 Ε Εδωσε ο Στυλιανιδης οταν ηταν υπουργος Παιδειας,για φυτα,λουλουδια,σαμπανιες και κρασια.Οπου τον βλεπετε γιαουρτι,και τροφη σκυλων για το παιδοβουβαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/6/10 20:07

    ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/6/10 06:28

    Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης θα ψηφισθεί από τα ορφανά Καραμανλάκια και Ντοράκια, θα κάνει την έκπληξη του δικού σας του Παναγιωτακόπουλου.
    Μετά να δούμε τι θα λένε οι άσπονδοι φίλοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/6/10 09:47

    Πασοκακια καλημερα.Ειδα σε μια εφημεριδα της πολης μας,την δεξιωση σε γνωστο ξενοδοχειο,των αποφοιτων του ΤΖΕΛΑΛ ΜΠΑΓΙΑΡ,τους...Μηνοπουλο τον ανυπαρκτο,Γιανακιδη τον Ροδοπαιο καου-μπου,Γρηγοροπουλο τυχοδιωκτη και ανικανο γλυφτη,Αθανασιαδη και Μετιο,η τελευταια παρουσια,δεν χρειαζεται αλλο σχολιασμο.Γιατι δεν πατατε τα ποδια σας στα Γενικα Λυκεια,τι φοβασθε τα μπινελικια που θ ακουσετε,η κανετε πολιτικη,για αγρα ψηφων.Μετα απο τους 300 ερχεται πολυ συντομα η σειρα σας.Ειστε για ψυχοφαρμακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.