4.6.10

Ο Νίκος Φακιρίδης υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Η υποψηφιότητα του Πέτρου Τεπερίδη «έμεινε στον δρόμο» και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μας έρχονται από τη ΝΕ ΚΚΕ Ροδόπης, ο παιδίατρος Νίκος Φακιρίδης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Κομοτηνής στις εκλογές του Νοεμβρίου. Ο Νίκος Φακιρίδης θα προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία με έμφαση στα σύγχρονα προβλήματα, τα οποία έχουν και μία τοπική έκφραση!
Μετά το στραπάτσο των τελευταίων εκλογών, όπου ο δημοτικός συνδυασμός που υποστήριξε το ΚΚΕ στον δεύτερο γύρο των εκλογών στήριξε τη ΝΔ, τα τοπικά στελέχη είναι πιο προσεκτικά. Στόχος τους είναι να εκπροσωπηθούν στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής (κάτι που έχει να γίνει πολλά χρόνια), ενώ παράλληλα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και στους τέσσερις δήμους της Ροδόπης δημοτικά ψηφοδέλτια.
Διαβάστε και θυμηθείτε:
Ο στρουθοκαμιλισμός του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.