4.6.10

Σταμάτης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και Κοτσάκης ή Μπαμπασίδης στο νέο διευρυμένο Δήμο Κομοτηνής! Γκάλοπ της Ρηγίλλης για την περιοχή μας

Κάτω από 30% και πιο συγκεκριμένα 26% έως 28%, δίνει δημοσκόπηση στο δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη, που έχει στα χέρια της η Ρηγίλλης για το νέο διευρυμένο Δήμο Κομοτηνής. Η Επιστημονική και Πολιτική Επιτροπή της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό δημοσκοπήσεις σε όλους τους νομούς της χώρας, με ερωτηματολόγιο που αφορά υποψήφιους Περιφερειάρχες και δημάρχους πρωτευουσών νομών.

Έτσι σε δημοσκόπηση που υπάρχει από την Πέμπτη (σε σύνολο 5 υποψηφίων), φαίνεται ότι ο Δήμος Κομοτηνής χάνεται για τη ΝΔ, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει ένα παρασκηνιακό παιχνίδι για αλλαγή υποψηφίου δημάρχου. Επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κοτσάκη, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Κυριάκος Μπαμπασίδης. Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο συμφωνεί και ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, επιβεβαιώνοντας έτσι τις κακές γλώσσες των τελευταίων εκλογών, που έλεγαν ότι ο Κυριάκος Μπαμπασίδης, δεν ήταν υποψήφιος, αφενός για να βοηθήσει τον Ευριπίδη Στυλιανίδη να επανεκλεγεί και αφετέρου να τον βοηθήσει ο βουλευτής Ροδόπης για την υποψηφιότητα του στον Δήμο Κομοτηνής.
Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σταμάτης «σαρώνει» σε όλες τις δημοσκοπήσεις και φέρεται ως ο επικρατέστερος για την υποψηφιότητα. Είναι το μοναδικό πρόσωπο το οποίο μπορεί να συσπειρώσει τους «Ντορικούς» και τους «Σαμαρικούς» στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις Περιφερειακές εκλογές θα έχει μουσουλμάνο υποψήφιο και παράλληλα ότι «παίζει» μέχρι τώρα στον Καλλικράτη το 42%, ο Δημήτρης Σταμάτης κατεβαίνει με αξιώσεις στον εκλογικό στίβο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.