11.6.10

Όταν ο Άγγελος Λάσκαρης επεδίωξε να γίνει … βουλευτής!!!

Ναι καλά διαβάσατε. Ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής Άγγελος Λάσκαρης στην εκλογική αναμέτρηση του Μάρτη το 2004, επιδίωξε να είναι υποψήφιος βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής! Ο κομματάρχης του Άγγελου Λάσκαρη στην περιοχή και μετέπειτα διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Θόδωρου Ρουσόπουλου, Χρυσόστομος Χαριτωνίδης είχε προαναγγείλει την περίοδο εκείνη την υποψηφιότητα Λάσκαρη, η οποία είχε δουλευτεί καλά!

Ο Άγγελος Λάσκαρης που τότε ήταν Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» δεν μπήκε ποτέ στα ψηφοδέλτια, καθώς το «κόψιμό» του το απαίτησε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης. Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος. Έχουμε άδικο Άγγελε;;;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/6/10 10:56

    Τότε γιατί ο άλλος σύμβουλος του,ο των οικονομικών ντε με το παράνομο στοίχημα,δεν κατεβαίνει για Δήμαρχος?Αφού κάποιος του πιπίλισε τα αυτιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.