10.6.10

Το γραφείο Κοντού στις επάλξεις για την σπίλωση του Σωκράτη Ξυνίδη

Ιδού το έγγραφο που παρουσίασαν ως «αποκλειστική» ... διαρροή από Δένδια, οι εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Αδέσμευτος» του Δημήτρη Ρίζου, χωρίς μουτζούρες και με όλα τα στοιχεία του! Εκτός του ότι φαίνεται καθαρά το όνομα της Προέδρου της Τοπικής ΝΔ Ξάνθης, Αλεξίας Γκιρτζίκη, διακρίνουμε και ποιος το παρέλαβε «Αυθημερόν». Πρόκειται για τον Θωμά Ξανθόπουλο, του οποίου η μητέρα είναι αποσπασμένη υπάλληλος στο Πολιτικό Γραφείο ποιου λέτε; Του πρώην υφυπουργού και μετέπειτα Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέκου Κοντού!!!
Θυμηθείτε κι αυτά, διαβάστε και την άλλη αποκάλυψη στο ιστολόγιο του Γιώργου Κρόγια και τα συμπεράσματα δικά σας!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/6/10 13:18

    Σιγά τη σπίλωση. Απλώς όταν ο κατηγορούμενος είναι του δικού μας κόμματος πρόκειται για συκοφαντία, όταν πρόκειτε για κάποιον του αντιπάλου κόμματος πρόκειται για σκάνδαλο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.