7.6.10

Δεν είναι καθόλου σοβαροί εκεί στην ΝΔ

Έπεσαν στην παγίδα της Καθημερινής και αυτό αποδεικνύεται από το ότι ενώ το επίμαχο έγγραφο της Λιμενικής Επιτροπής Πόρτο Λάγος το έχει και η κουτσή Μαρία, ούτε η ΝΔ της Ξάνθης το είχε!
Σύμφωνα με πληροφορίες από στέλεχος της Ν.Δ. πρωί-πρωί ο Δένδιας έστειλε την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, Σούλα Ιακωβίδου, να ψάξει να βρει το έγγραφο και να το στείλει στην Ρηγίλλης! Έτσι η καημένη έτρεξε, ελπίζουμε όχι με τη γόβα - στιλέτο, στο Πόρτο Λάγος για να το βρει.
Και το μόνο που κάνει η ΝΔ από το μεσημέρι και μετά, είναι να το στέλνει με ανώνυμα email προς πάσα κατεύθυνση, μπας και κερδίσει τις εντυπώσεις. Μα, γιατί δεν το ζητούσαν από την γαλάζια δήμαρχο Αβδήρων, Εύα Τσακίρη, που από ότι όλα δείχνουν αυτή μαγείρεψε και τον εκβιασμό, αλλά και το fax στην «Καθημερινή»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.