11.6.10

«Ανεκδιήγητοι δικαστές!!!» ή αλλιώς, «Ελλάδα: ο φονιάς της λογικής!»

Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε κορίτσι 17 χρονών, που κοπάνησε το τηγάνι στο κεφάλι του πατέρα της την ώρα που αυτός… έσφαζε τη μητέρα της. Η 17χρονη της έσωσε τη ζωή, αλλά ο εισαγγελέας μόνον ένα πράγμα φαίνεται να καταλαβαίνει: Johnny μαύρο!!! Hick…
O Αρχάριος (Πάγος) ξανακτυπά: καταλόγισε συνυπαιτιότητα 30% σε βοσκό για αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ως εδώ καλά. Μπας και την καταλόγισε γιατί ο βοσκός πήγε βόλτα τα πρόβατα μες στη μαύρη νύχτα; ΟΧΙ! Μήπως την καταλόγισε γιατί ο βοσκός είχε τα πρόβατα μες στη μέση του δρόμου, μες στη μαύρη νύχτα; Α, μπε, ΟΧΙ, σας λέω! Την καταλόγισε γιατί τα πρόβατα δεν έφεραν τα προβλεπόμενα… φώτα πορείας!!! Καλά κάνανε κι αφήσανε τον ηθοποιό με τα 45 κιλά κόκα (ή ότι διάολο ήταν) αφού ετούτοι εδώ είναι ακόμη όξω, και μάλιστα εν υπηρεσία!!!
ΑΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΖΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΩ ΕΠΙΠΟΝΑ!!!
Κι ας μου στείλει τον… εισαγγελέα!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.