28.5.10

Ξεκινάει η κατάθεση των υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ. Και οι δημοσκοπήσεις … στο παιχνίδι!

Από την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινάει και επίσημα η υποβολή υποψηφιοτήτων στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες όπως θα προβλέπει σχετική εγκύκλιος του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνει μέσω Διαδικτύου, σε ειδική ιστοσελίδα του pasok.gr, είτε με αυτοπροτάσεις είτε με προτάσεις τρίτων, σε διάστημα μίας εβδομάδας ή το πολύ δέκα ημερών.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των προτάσεων η Επιτροπή πρόκειται να εξετάσει τις υποψηφιότητες με βάση το Καταστατικό μέσω και της διαδικασίας των συνεντεύξεων, προκειμένου το μεγάλο μέρος να επικυρωθεί στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου.
Παράλληλα με την εξέταση των υποψηφιοτήτων από το τέλος της ερχόμενης ή τις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας θα αρχίσουν να τρέχουν και γκάλοπ στις 13 περιφέρειες και σε μεγάλους δήμους, πρωτεύουσες νομών από τρεις εταιρείες δημοσκοπήσεων που συνεργάζονται κατά περίπτωση με το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.