26.5.10

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Κομοτηνή το βράδυ της Πέμπτης

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται αύριο το βράδυ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Το βεβαρημένο πρόγραμμα του, λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου του «Καλλικράτη», είναι μέχρι στιγμής ο ανασταλτικός παράγοντας για να παραβρεθεί και να εγκαινιάσει το απόγευμα της Πέμπτης την 19η Εμπορική Έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2010». Αν δεν τα καταφέρει θα έρθει, σύμφωνα με τον τελευταίο σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, το βράδυ της ίδιας μέρας και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο εκτός της πόλης της Κομοτηνής.
Ο Γιώργος Παπανδρέου στις Σάπες Ροδόπης 24.06.2007
Την Παρασκευή το πρωί, ο Γιώργος Παπανδρέου (αν δεν την εγκαινιάσει) θα επισκεφθεί την έκθεση και το μεσημέρι θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με θεσμικούς φορείς. Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει και θα ξεναγηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Μέγαρο Κομοτηνής, όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία και το βράδυ θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
Αυτό είναι μέχρι στιγμής, με εξακριβωμένες πληροφορίες, το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου, το οποίο θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότατα στις επόμενες ώρες.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/5/10 11:25

    «Το ιστορικό «ε, να μη χαλάσουμε και τα μπάνια του λαού!», του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου προφανώς το γνωρίζεται κ. Πρωθυπουργέ»!!!!!!!

    Καλοδεχούμενος ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στις παραλίες της Μαρώνειας, των καταδιωκόμενων και κατατρεγμένων προλετάριων παραθεριστών.
    Αν θέλετε μπορείτε να «απελευθερώσετε» τις παραλίες της ΝΑ Ροδόπης, από σας εξαρτώνται τα «μπάνια του λαού στη Ροδόπη».
    Αυτό το χώμα είναι δικό σας και δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/10 16:02

    ΟΠΑΤΙΣ ΠΑΣΟΚΟΙ

    Tον πρώην υπουργό επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη ενέπλεξε στην υπόθεση Siemens συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή. Καταθέτοντας ο Γ.Τσουγκράνης είπε ότι το 1998 είχε ανοίξει λογαριασμό στη Γενεύη για τον πρώην υπουργό, προκειμένου να κατατεθούν 200 χιλιάδες μάρκα ως «προεκλογική χορηγία της Siemens», όπως του είπε ο κ. Μαντέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/5/10 16:24

    Ποιοι επιθυμούν να εκθέσουν το Γιώργο Παπανδρέου και τους ευσεβείς πόθους τους τους έκαναν ένα γεγονός που πήρε αυτές τις τεράστιες διάστάσεις. Αναφέρομαι στη φημολογούμενη (γιατί περί φημών πρόκειται και τίποτε επίσημα ακόμη δεν ανακοινώθηκε) επίσκεψη Παπανδρέου στην Κομοτηνή. Το ποιοι; είναι γνωστό. Από ποιο γραφείο αναπτύχθηκαν όλες αυτές οι...πληροφορίες, ενώ από χθες ακόμη ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος επιφυλακτικά το διέψευσε, είναι γνωστό. Το γραφείο του Νομάρχη και ο ίδιος ήταν έτοιμοι να διευκολύνουν την παρουσία οποιουδήποτε επικοινωνούσε μαζί τους ακόμη και εκπροσώπων συνδικαλιστικών φορέων, που πιθανώς προγραμματίζουν και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Οι διασπειρόμενες φήμες όμως ξετύλιγαν το κουβάρι μιας άλλης πραγματικότητας. Μόλις σήμερα το πρωί διαβάσαμε ότι η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που θα γινόταν στην Κομοτηνή δεν ήταν τίποτε άλλο από την παρουσία μιας υπουργού και δύο υφυπουργών στην ημερίδα της "Μακεδονίας", ότι η αναμενόμενη την Πέμπτη επίσκεψη φημολογείται ότι θα γίνει την Παρασκευή κι ακόμη ότι κι αν ακόμη ο Πρωθυπουργός δεν προλάβει να εγκαινιάσει την Έκθεση "Θράκη" του βρήκανε να εγκαινιάσει το μεγάλο φιάσκο του Πνευματικού Κέντρου, που ακόμη δεν πρόλαβε να λειτουργήσει χρησιμοποιείται ως μουσειακό εύρημα για τη ξενάγηση σχολείων και άλλων. Αλλά αν θυμάμαι καλά δεν ήταν το ίδιο το τοπικό ΠΑΣΟΚ που αντέδρασε και σωστά στα ψευτοεγκαίνεια που έκανε ο Στυλιανίδης σε αυτό το κτίριο; Τί νόημα
    έχει σήμερα να εκθέτουμε το σημερινό Πρωθυπουργό σε άχρηστα δημιουργήματα των τοπικών μικροκομματικών μεγαλοϊδεατισμών μας.
    Εξάλλου σε περιόδους λιτότητας θα ήταν και πρόκληση να εγκαινιάζεται ένα κτίριο "πολυτέλεια", που κανείς ακόμη δεν μπορεί να προσδιορίσει, για πιο σκοπό έγινε και πόσα χρήματα κόστισε.
    Τώρα για το αν κάποιοι, στυλ Γιαννακίδη, θέλουν να μπουν στο κάδρο των "εκλεκτών" του ΠΑΣΟΚ, για τις επόμενες τοπικές εκλογές, θα έπρεπε να σκεφτούν σοβαρά σε τι πολιτικούς κινδύνους βάζουν την επίσκεψη ενός Πρωθυπουργού, διαχέοντας ένα σωρό φήμες, σε ένα ήδη βεβαρημένο πολιτικά κλίμα, από τις στρατιές ανέργων στη βιομηχανική περιοχή και αλλού, που οι ίδιοι τόσο χυδαία, ακόμα και σήμερα, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν υποσχόμενοι λύσεις και σέρνοντας απελπισμένους ανθρώπους, σε ανύπαρκτα ραντεβού σε Υπουργεία στην Αθήνα.
    Έχω την εντύπωση ότι πολλοί δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της κρίσης που μας περιβάλλει και συνεχίζουν να μας βγάζουν προκλητικά τη γλώσσα...Ας σοβαρευτούν επιτέλους εκεί στο (τοπικό) ΠΑΣΟΚ.

    Ποπολάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/5/10 20:12

    Ο κ. Γιαννακίδης δεν ήταν προεκλογικά που ευχήθηκε τον κ. Καραμανλή ότι «Θα χαρεί την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την Κομοτηνή, να τον υποδεχθεί ως πρωθυπουργό».
    Ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Γιαννακίδης προεκλογικά στις εκλογές του Νοεμβρίου δεν εξαγγέλανε ανύπαρκτα έργα αφού δεν εξασφαλίσθηκαν οικόπεδα, μελέτες πιστώσεις;
    Σήμερα ο κ. Στυλιανίδης ζητάει και τα ρέστα με τις ερωτήσεις του στη Βουλή και ο κ. Γιαννακίδης δεν τον διαψεύδει. Είναι τόσο λερωμένος ο κ. Γιαννακίδης που όσες μετάνοιες κάνει συγχώρεση δεν υπάρχει γραμμένη στα ιερά βιβλία.
    Ή να ξεχάσουμε τον διορισμό του νομαρχιακού συμβούλου κ. Κατσιμίγα στο ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ από τον κ. Στυλιανίδη με την άκρατη σύνεση και υποστήριξη του κ. Γιαννακίδη, το ομολόγησε ο ίδιος όταν τους έκραξε ο τοπικός τύπος.
    Η προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι ο κ. Γιαννακίδης τον νομό Ροδόπης τον πήγε πολλά χρόνια πίσω που εύκολα δεν αναπληρούνται.
    Άς μας δείξει έστω και ένα έργο που έγινε στην ολέθρια και καταστροφική οκταετή θητεία του.
    Αυτά που βρήκε ημιτελή δεν τα αποπεράτωσε, ή να μιλήσουμε για το φιάσκο του νοσοκομείου, των Γιαννακίδη-Κατσιμίγα, ότι έγινε, έγινε για το χρήμα και ας ταλαιπωριόταν ο κοσμάκης, τι τους ενδιέφερε, οι ίδιοι για ένα στραμπούληγμα του αστραγάλου, ταξιδεύανε στα πανεπιστημιακά Γερμανικά νοσοκομεία…
    Για όλα έχεις δίκιο polare

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.