5.5.10

Ώρα ευθύνης για την προάσπιση του δημοκρατικού πολιτεύματος

Είμαστε όλοι βαθιά συγκλονισμένοι από τον άδικο θάνατο τριών εργαζομένων, συμπολιτών μας. Συμπολίτες μας που έπεσαν θύματα μιας ωμής δολοφονικής ενέργειας. Εκεί οδηγεί η ανεξέλεγκτη βία, εκεί οδηγεί η πολιτική ανευθυνότητα. Ξέρετε ότι, είναι ώρες ευθύνης για όλους. Περνά δύσκολες ώρες η πατρίδα και εδώ πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Είναι ώρα ευθύνης για την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος. Είναι ώρα ευθύνης για την προάσπιση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Είναι ώρα ευθύνης για την προάσπιση της κοινωνικής συνοχής αυτής της χώρας και της ζωής των συμπολιτών μας. Είναι ώρα ευθύνης για την προάσπιση της αξιοπιστίας, της εικόνας της χώρας, της Ελλάδας, διεθνώς. Τώρα που δεχόμαστε απειλή, που δεχόμαστε επίθεση από τις διάφορες αγορές και κερδοσκόπους. Τις ευθύνες αυτές καλούμαστε να τις αναλάβουμε όλοι. Κανένας δεν μπορεί να κρύβεται αυτές τις στιγμές.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/5/10 21:11

    Δημοψήφισμα ή εκλογές. Διαφορετικά δρόμο Γιωργάκη. Απο εκεί που ήλθες και εσύ και όλο σου το σόϊ.

    Γιατί Γιωργάκη άν δέν φύγεις θα σε ... φύγουν!

    Θα μπορούσες ακόμα και σήμερα στην Βουλή να πείς όσα μέχρι σήμερα ονόματα καλοφαγάδων δημοσιεύει το Olympia.gr. Σίγουρα θα άλλαζες την ροή των πραγμάτων.

    'Ελα όμως που δεν σ'αφήνουν.

    Τώρα άν τους νοιάζει ή όχι η εξαφάνισή σου; Ρώτησέ τους.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.