1.5.10

Έρχονται δύσκολες μέρες για τους πολιτικούς…

Ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα περνάει μεγάλη κρίση, αυτό είναι σίγουρο. Απλοί πολίτες όμως να την «πέφτουν» στον Απόστολο Κακλαμάνη, ένα πολιτικό με ήθος, είναι κάτι που πρέπει να τους προβληματίσει. Μιλάω για το «πέσιμο» των απλών πολιτών που έπιναν τον καφέ τους στη στοά της Κοραή. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! Και να φανταστείτε ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης έχει εκφραστεί μέσα στο Κοινοβούλιο αρνητικά για τα νέα μέτρα και για το ΔΝΤ. Φανταστείτε δηλαδή να δούνε στους δρόμους τίποτα άλλους!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/5/10 23:18

    Υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος: «…Σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές»

    Μετά την προκλητική και προσβλητική δήλωση Βενιζέλου προς τους Ιπτάμενους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, είχαμε νέο κρούσμα απρεπούς συμπεριφοράς του έναντι Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο όμως αυτή τη φορά έτυχε της δέουσας απαντήσεως. Αφορμή η συζήτηση που έγινε σε ανώτατο επίπεδο με Αξιωματικούς και των τριών κλάδων, σχετικά με την απόφαση της καταργήσεως των τριών παραγωγικών σχολών (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων) και την δημιουργία… «στρατιωτικού πανεπιστημίου»!Στις αντιρρήσεις, στις οποίες διατυπώθηκαν, ο «πολέμαρχος» Βενιζέλος πρώην οπαδός του ΚΚ Εσωτερικού, ο οποίος προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ για να γίνει εξουσία, απάντησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Αξιωματικούς! Τι να περιμένει κανείς άλλωστε από κάποιον, ο οποίος από τις ίδιες τις ιδεολογικές – πολιτικές του καταβολές βλέπει τον Στρατό σαν εχθρό; Έτσι λοιπόν, όπως δημοσιεύθηκε σήμερα:

    «Την παραίτησή του κατέθεσε χθες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος. Στη δεύτερη παράγραφο υπογραμμίζει ότι «σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές». Η παραίτηση του υποναυάρχου ήρθε λίγες ώρες μετά από σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος και στην οποία μετείχε ο Στ. Φενέκος με θέμα: “Λειτουργία των στρατιωτικών σχολών”. Σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να μίλησε με τρόπο που κατά τον Στ. Φενέκο απαξίωνε όλους τους αξιωματικούς που συμμετείχαν στη σύσκεψη.»

    Είναι φανερό ότι έχουν σκοπό να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, να καταρρακώσουν το ηθικό του ενόπλου έθνους, να αφαιρέσουν από την Πατρίδα μας την μοναδική ελπίδα σωτηρίας της! Ας αντιληφθούν όσοι έχουν δώσει όρκο και έχουν καθήκον προς τούτο ότι δεν έχουν απλώς δικαίωμα, έχουν υποχρέωση να μη επιτρέψουν να γίνει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.