17.5.10

Συνάντηση της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΑΜ-Θ με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων και των προνοιακών ιδρυμάτων

Συνάντηση με τους νέους διοικητές των νοσοκομείων και των προνοιακών ιδρυμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, είχε ο Τομέας Υγείας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Στην συνάντηση, στην οποία έδωσε παρών η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Θεοδώρα Κόκλα, συμμετείχαν ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Νίκος Ραπτόπουλος και ο αναπληρωτής διοικητής Ιορδάνης Ντόλας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστωρος, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Θανάσης Μπαμπαλίδης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Μιχάλης Χρυσομάλλης, η διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δράμας Σμαρώ Διαμαντή, η διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παιδιών Κομοτηνής Χρύσα Παπατζή και η πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ροδόπης Νικολέττα Πετκίδου.
Ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Παπακοσμάς και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας Φώτης Πολίτης, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο έργο που έχουν αναλάβει, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό σε ένα τόσο κρίσιμο τομέα όπως αυτός της Υγείας, έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή προσπάθεια για ποιοτικότερη, αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη προσφορά προς τους πολίτες. Τέλος, τόνισαν την διάθεσή του να συμπαρασταθούν στους νέους Διοικητές σε κάθε πρόβλημα που προκύψει και επεσήμαναν τη δέσμευση της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και των παρεχόμενων Υπηρεσιών, πράγμα το οποίο αποτελεί άμεση προτεραιότητα και βασικό στόχο της πολιτικής της.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/5/10 12:08

    Η επόμενη σύσκεψη μπορεί να γίνει στου Μπαϊρακτάρη, μεταξύ τυρού, αχλαδιού και σουβλακίων θα λυθούν όλα τα προβλήματα της διαπλοκής σε ότι αφορά την υγεία. Οι ναταβατζήδες της υγείας θα βρούν την οικονομική υγειά τους όπως συνέβη και με τον Καραμανλή!!!!!!!!
    Καλή επιτυχία, εμείς θα περιμένουμε να βρούμε την υγειά μας με τα φακελλάκια, και με τα βύσματα.
    Πολύ νωρίς καβαλήσατε το καλάμι, δείτε την καθημερινότητα της υγείας, πριν είναι αργά, ο χρόνος που περνάει δεν αναπληρώνεται!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.