17.5.10

Βασίλης Κυπριανίδης: «Άλλα είπα στην εφημερίδα Χρόνος, άλλα γράφτηκαν»!!! «Αξιοπιστία» στην ενημέρωση…

Η προεκλογική περίοδος των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου ξεκίνησε! Θεμιτές οι όποιες φιλοδοξίες, όπου κι αν αυτές εκφράζονται. Όμως να εκφράζονται αυτούσιες. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Κυπριανίδη, για να διαπιστώσουμε αν αυτά που διατυπώθηκαν στην συνέντευξη του στην εφημερίδα Χρόνος, ήταν αληθινά. Κι αυτό γιατί η πολυετής πετυχημένη παρουσία του Βασίλη στα τοπικά πράγματα της περιοχής μας, καθώς η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια του, δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις!

Ο ίδιος μας ανέφερε ότι ουδέποτε ένοιωσε περιθωριοποιημένος από τον πρώην δήμαρχο Τάσο Βαβατσικλή! Το αντίθετο μάλιστα, τα τελευταία 2 χρόνια της θητείας της Νέας Πορείας, ο ίδιος διετέλεσε για πρώτη φορά αντιδήμαρχος στον τομέα του Περιβάλλοντος!
Τα προπαγανδιστικά χρηματοδοτούμενα όργανα του πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη και του δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη, έπιασαν δουλειά. Στόχος τους, η διάσπαση της δημοκρατικής παράταξης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές! Δεν θα τους περάσει αυτή την φορά. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της Κομοτηνής, μέσα από έναν γόνιμο διάλογο που θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα κατασταλάξουν σε μια και μοναδική επιλογή νίκης, στην οποία όλοι μας, έχουμε την ευθύνη να συστρατευθούμε και να την στηρίξουμε. Η «Σύγχρονη Πόλη», μαζί κι αυτοί, είναι ήδη παρελθόν!!!

3 σχόλια:

  1. Ακόμη δεν κατάλαβαν μερικοί ότι ο πλέον αναγνώσιμος τύπος εν έτει 2010 δεν είναι οι φυλλάδες αλλά τα blogs.

    Αλλά κι όταν το καταλάβουν, ίσως τους πάρει... άλλα 10 χρόνια να το χωνέψουν.

    Αυτά παθαίνουν οι... δυσκοίλιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/10 08:49

    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/10 23:14

    Τελος,για τον μεγαλο ηγετη,της περιφερειας,Κυπριανιδη,καλο ταξιδι Συντροφε,αλλα εχεις στο βιογραφικο σου,τα Ελευθερια και την Γλυκερια...και απ οτι ελεγε ο Αειμνηστος,χρεη πανω απο το Ταχυδρομειο,τι ΔΙΑΔΟΧΟΣ.Ντορα,προσεξε ειναι πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.