20.5.10

Ένα παιδί 4 ετών από την Ξάνθη ξεψύχησε στο νοσοκομείο της Καβάλας, λόγω έλλειψης … συντονισμού!

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Αριστείδης Μπουσουλέγκας, για να διερευνηθούν τα αίτια και να εξακριβωθούν ευθύνες, για το θάνατο αγοριού ηλικίας 4 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το αγοράκι την Τετάρτη το απόγευμα καταπλακώθηκε από μία σιδερένια πόρτα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα. Οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ξάνθης, αλλά λόγω έλλειψης παιδιατρικής κλινικής, οι γιατροί τους είπαν να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο της Καβάλας. Εκεί, ο γιατρός έκρινε ότι λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, το παιδί θα έπρεπε να διακομιστεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, η μεταφορά του 4χρονου αγοριού καθυστέρησε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει στις 23:30 χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν ακόμη στο νοσοκομείο Καβάλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οργή και η αγανάκτηση των γονιών ξεχειλίζει, καθώς θεωρούν ότι χάθηκαν κρίσιμες ώρες, περιμένοντας στο Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς για την κωλυσιεργία.

3 σχόλια:

  1. Ατυχές ήταν το γεγονός μέχρι που έπεσε η πόρτα και τραυματίσθηκε το μωράκι, από κει και πέρα είναι ανοργανωσιά αμέλεια ανικανότητα του «διοικείν».
    Μόνο η μάνα και οι μάνες όλου του κόσμου μπορούν να νοιώσουν τον πόνο στα φυλλοκάρδια τους, είναι αγιάτρευτος, και τις συνοδεύει μέχρι τη μέρα που θα συναντηθούν στους ουρανού μάνα και παιδί.

    *****
    Ο «εργώδης» υφυπουργός κ. Πεταλωτής σε ότι
    αφορά την οικονομική κρίση,
    που μόνο κατάθλιψη μας γεμίζει,
    θα πάρει θέση για το θάνατο του παιδιού;
    Ή…… με τον κ. Ξυνίδη θα ……..
    Του κ. Βοσκόπουλου η παραβατικότητα «εξοφλείται» με χρήματα, και ένα μέρος «εξοφλήθηκε» με την αξιοπρεπή παραίτηση της κ. Γκερέκου.
    Ο χαμός του παιδιού με τι μπορεί ….. να απαλύνει τον μητρικό πόνο της μάνας;
    D-Frida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φτάνει που μας έβαλαν τα δυό πόδια σ’ ένα παπούτσι, με την αμέλεια και τον ναρκισσισμό που τους διακρίνει χάνονται και τα παιδιά μας. Τι μας περιμένει ακόμη, ένας θεός ξέρει!!!!!!!

    *******
    Η κ. Σιμπέλ είναι τυχερή μέσα στην «ατυχία» της, που κυρίως οφείλεται στην πολιτική «αβροφροσύνη» των διοικούντων.
    Αν ήταν διοικητής τους Νοσοκομείου Κομοτηνής και συνέβαινε αυτό το περιστατικό, (εδώ που τα λέμε συμβαίνουν αλλά δεν τα μαθαίνουμε γιατί……) θα της βγάζανε τα μάτια οι ροζ, οι μαύροι πάνθηρες, και οι Ελληναράδες, καθ’ ότι μουσουλμάνα, τουρκάλα πομάκισσα, αθιγγάνισσα για μένα Θρακιώτισσα για να μην μπερδευόμαστε με τόσους προσδιορισμούς και αυτοπροσδιορισμούς. Κάθε εμπόδιο σε καλό κ. Σιμπέλ.

    Freeman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/10 11:18

    Τελικά,ούτε ένας θεός ξέρει τι μας ξημερώνει...το γιατί θέλει πολλές σελίδες να το αναλύσω και να το περιγράψω,θα αρκεστώ στα πολύ τελευταία επί του πιεστηρίου "νέα"...και αρχίζω από τα θεωρούμενα "επιμορφωτικά περιοδικά-βιβλία" που,λόγω ΑΕΤΑ διατίθενται με ΤΣΟΝΤΑ σε cd/dvd φοροδιαφεύγοντας(5,5% ΦΠΑ αντί του ορθού 21%!!!) εκτός των άλλων εγκληματικών εκμαυλιστικών προσεγγίσεων,και θα συνεχίσω με την περικοπή-κατάργηση 257 παυσίπονων-αναλγητικών αντιόξυνων ευρείας κατανάλωσης φαρμάκων από την συνταγογράφηση με συμμετοχή των ασφαλισμένων!.Και με λύπη μου θα καταλήξω στο προχθεσινό μου "ΕΞΙΤΗΡΙΟ" από το προσωπικό μου δράμα-περίθαλψης και διαμονής-στο Νοσοκομείο Καβάλας,που για ευνόητους λόγους θα παραλείψω διακριτικά λεπτομέρειες ΟΥΣΙΑΣ & ΑΠΑΞΙΑΣ τριτοκοσμικών αποχρώσεων ενδείξεων και αποδείξεων,κάτι που αποφεύγει να ξέρει και ό ίδιος ο ΘΕΟΣ.....Κρίμα και μη χειρότερα αλλά νομίζω ΔΕΝ έχε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.