11.5.10

«Πέταξε» στα 2,26 ο Κομοτηναίος Κώστας Μπανιώτης! 4η καλύτερη επίδοση στον κόσμο

Έπειτα από μία μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας ο Κώστας Μπανιώτης επέστρεψε την Δευτέρα μετέχοντας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα με τον όμιλο της Θεσσαλονίκης, αναζητώντας ένα ξεμούδιασμα στο ύψος. Και το ξεμούδιασμα αυτό έφερε και την καλύτερη επίδοση στη χθεσινή ημέρα, αλλά πάνω απ’ όλα έστειλε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα.

Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου πέταξε πάνω από τα 2,26 μ. και έβαλε από νωρίς για φέτος τον πήχη στα 2,30 μ., δοκιμάζοντας άλματα. Μπορεί να μην το πέρασε, αλλά από τη στιγμή που ξεκινά από τόσο νωρίς να κυνηγάει αυτά τα ύψη πάει να πει πως και η δουλειά έχει γίνει και η απουσία του από τον κλειστό ωφέλησε αρκετά. Είχε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, όμως επέστρεψε εντελώς υγιής και έτοιμος να κυνηγήσει από νωρίς το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.