1.4.10

Η έκπληξη στην R&Β σκηνή μας έρχεται από την Κομοτηνή!

Είναι οι VERSUS gr και είναι από την Κομοτηνή. Oι VERSUS gr είναι ένα R&B συγκρότημα από την πόλη μας και δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Κιρπατσά, τον Θοδωρή Νικολάου και την Μαρία Σεβαστούδη.

Ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στις αρχές του 2010, με το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Σε θέλω εδώ», με σκοπό να δώσουν μία άλλη νότα στη δισκογραφία. Tην παραγωγή, τους στίχους και τη μουσική, υπογράφουν ο Θοδωρής Νικολάου και ο Γιάννης Κυρπατσάς. Ήδη το τραγούδι, μέχρι σήμερα το έχουν ακούσει περισσότεροι από 73.000 χρήστες του διαδικτύου στο YouTube.

Οι μακροχρόνιες σπουδές του Θοδωρή στο εξωτερικό πάνω στη ηχοληψία και η γνώση του στη μουσική, μαζί με τις ευρύτερες σπουδές του Γιάννη στη μουσική, στο πιάνο και στα τύμπανα, βοηθούν ιδιαίτερα στην ενορχήστρωση και στην μίξη των τραγουδιών η οποία και γίνεται αποκλειστικά στο δικό τους studio που βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής.
Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μαρία Σεβαστούδη, ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το τραγούδι σε διάφορες χορωδίες και μουσικά σύνολα με μεγάλη επιτυχία και κατακτά τις καρδιές όλων μας με την εξαιρετική ερμηνεία της και την πολύ γλυκιά χροιά της.
Οι VERSUS gr συνεργάζονται με την INsiteMUSIC, από την οποία κυκλοφορεί και το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Σε θέλω εδώ», ως Digital single. Την παραγωγή, τους στίχους και τη μουσική, υπογράφουν ο Θοδωρής και ο Γιάννης. Στις 6 Απριλίου θα κυκλοφορήσει στο ίντερνετ τo νέο Remix των VERSUS GR «Σε θέλω εδώ ... Summer Club Mix 2010», ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα ετοιμάζουν τo νέο τoυς CD single.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/4/10 11:28

    Το πάρτι με τα χώματα στον Έβρο και στη Ροδόπη είναι ελκυστικό και χορεύουν νυχθημερόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.