9.4.10

Απορρίφθηκε η αγωγή του Γιώργου Καρανίκα εναντίον του Νίκου Βαβατσικλή που φερόταν ως διαχειριστής blogs

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το blog μας, η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Καρανίκας, πρώην υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη, εναντίον του Νίκου Βαβατσικλή απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης.
Είναι μια δικαίωση του τελευταίου, καθώς το περιβάλλον του πρώην υπουργού χωρίς αποδείξεις, με μεθοδεύσεις και ψευδομάρτυρες προσπάθησε να παραπλανήσει την δικαιοσύνη, κάτι το οποίο όμως δεν κατάφερε!!!
Το τι θα κάνει από εδώ και πέρα η πλευρά του Νίκου Βαβατσικλή δεν έχουμε μάθει, αλλά μόλις πληροφορηθούμε θα σας ενημερώσουμε. Ενδιαφέρον θα έχει να διαβάσουμε και την απόφαση και το σκεπτικό του δικαστή γι’ αυτήν. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Βαβατσικλής κατηγορούνταν ότι ήταν διαχειριστής των blogs Vavatsiklis και Piazza del Popolo (ναι του δικού μας!) και ότι ανήρτησε υποτιμητικό δημοσίευμα για τον πρώην υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Η φωτογραφία είναι από την πρώτη εκδίκαση της δίκης (διαβάστε εδώ γι’ αυτήν), όπου ο Ηλίας Ιωαννάκης (μάρτυρας στ’ αριστερά) και Γιάννης Πετρακόπουλος (στο κέντρο) συμπαραστέκονται στον Γιώργο Καρανίκα (στα δεξιά, που αλλού;)…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/4/10 16:10

    Ποτε θα διαγραψετε απο το ΠΑΣΟΚ τον Ιωαννακη.Αυτος μπορει να πουλησει τα παντα...για το χρημα.Εαν δεν τον διωξετε ΠΑΣΟΚΙΑ,ειστε δειλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.