9.4.10

Καρατζαφέρης υπέρ Σγουρίδη για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ;

«Δεν θα είχα πρόβλημα να στηρίξω ανθρώπους όπως ο Παναγιώτης Σγουρίδης στη Θράκη», είπε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, παρουσία και του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Είχε δεν είχε ο Καρατζαφέρης, τις έκαψε τις όποιες ελπίδες του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην βουλευτή Ξάνθης να γίνει Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Αν και η συγκεκριμένη υποψηφιότητα του Παναγιώτη Σγουρίδη, δεν προτείνεται από πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος, μετά τις δηλώσεις Καρατζαφέρη απομακρύνεται τελείως η όποια σκέψη για χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στον πρώην βουλευτή Ξάνθης. Ο δρόμος πλέον είναι ανοικτός για τον βουλευτή Δράμας Χρήστο Αηδόνη!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/10 21:20

    ...Μήπως μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί το PIAZZA del POPOLO έχει προτίμηση στον Χ. Αηδόνη και αγνοεί ενδεχόμενες άλλες υποψηφιότητες στην Περιφέρεια ΑΜΘ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε καμία προτίμηση σε πρόσωπα. Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την επιλογή του κόμματος. Απλά προς το παρόν υπάρχει από την Ιπποκράτους μια προτίμηση στον πρόσωπο του Χρήστου Αηδόνη και επομένως έχει το προβάδισμα. Μακάρι υποψήφιος να είναι κάποιος από την περιοχή μας ή ... τον Έβρο! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/10 09:54

    ...Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος για την προτίμηση της Ιπποκράτους.Ελέγξτε τις πηγές σας και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρετε κάτι περισσότερο; Γιατί δεν μας το λέτε, για να το αναρτήσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας στο piazzapopolo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον "έκαψε" με την υπόδειξή του τον καλό και μετριοπαθή πολιτικό άντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.