19.3.10

Τετέλεσται...


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/10 18:19

    Σχετικά με την καταγγελία των σκουπιδιών στην οδό Αγίου Γεωργίου θα ήταν προτιμότερο να ήταν επώνυμη. Και επιτέλους ας μην ρίχνουμε όλα τα βάρη στον Δήμο μας. Οι καταστηματάρχες δεν έχουν καμία ευθύνη? Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στο να έχουμε μια πόλη καθαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/10 19:54

    Το χωλό άλογο είναι όμορφο και καλοσυνάτο, χρήζει βοήθειας, το ανταποδίδει με τον «έλλογο» λόγο του, με χωλό και λειψό στο μυαλό άνθρωπο μη μπλέξεις.
    Ακόμη και το χάϊδεμα της πλάκας το θεωρεί προσβλητικό και ενοχλητικό. Με το μυαλό που έχειόλα τον ενοχούν, πιστεύει ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω απ' αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/10 21:11

    200 νεκροί από κατολίσθηση σε χρυσωρυχείο στη Σιέρα Λεόνε

    200 είναι μέχρι στιγμής οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν από κατολίσθηση σε χρυσωρυχείο στη Σιέρα Λεόνε. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στα νότια της χώρας, περίπου 180 χιλιόμετρα της πρωτεύουσας Φριτάουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.