29.3.10

«Οι συκοφάντες θα απαντήσουν στα δικαστήρια». Έντονη αντίδραση των πρυτανικών αρχών για δημοσίευμα της εφημερίδας «ο Χρόνος»

Έντονη αντίδραση των πρυτανικών αρχών υπήρξε για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Χρόνος» (διάβασε το εδώ), το οποίο μιλούσε για «μαύρες τρύπες αναθέσεων»! Σύμφωνα με δηλώσεις του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνου Σιμόπουλο, το πανεπιστήμιο θα κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας και της δημοσιογράφου Μελαχροινής Μαρτίδου.
Ο Πρύτανης του ΔΠΘ κάνει λόγο για ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η ίδια η συντάκτης θα έρθει στα δικαστήρια για να εξηγήσει τι ήθελε να πει με το άρθρο της. Δείτε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΔΕΛΤΑ για το συγκεκριμένο θέμα.

1 σχόλιο:

  1. Καλακι30/3/10 00:15

    Οταν,γραφουν,για την Νομαρχιακη Επιτροπη του ΠΑΣΟΚ,σιγη,χαφιεδες,και πλουσιοι, πεινασμενοι σοσιαλεστες συμβουλοι,Αυτοι που τις μανες τους,τις ειχαν για ξυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.